Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Με τόσες δημοσκοπήσεις και τόση σκανδαλολογία και το Πασόκ έμεινε στο 36,4. Κάτι δεν πάει καλά έτσι;


Με πόσες προκατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και κατασκευασμένα σκάνδαλα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση στη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές;
Αμέτρητα. 6 με 7 δημοσκοπήσεις την εβδομάδα από τις 25 Αυγούστου και ένα «σκάνδαλο» ή προβοκάτσια την εβδομάδα! «Έκλεψε» ο Παυλίδης 100 χιλιάρικα (σκεφτείτε αν έβρισκαν μεγαλύτερα ποσά τι θα γινότανε!
Τα 100 χιλιάρικα ήταν tips επί Πασόκ!!!
Αλλά και για να κάνουν τόσο θόρυβο για 100 χιλιάρικα, θα πει ότι δεν βρήκαν περισσότερα τα καημένα τα παπαγαλάκια!!!) … γίνεται σεισμός στα δελτία παραπληροφόρησης των οχτώ και αν ο Τσουκάτος «έκλεψε» 1 εκατομμύριο κηρύσσεται σιωπητήριο.
Μην ταράξετε τα νεύρα του προέδρου.
Ούτε ο εφοπλιστής Αλαφούζος θα ήθελε κάτι τέτοιο
που τον έχουν πειράξει κατακούτελα οι αγωγοί και «λυπάται» ξαφνικά τα πουλάκια της Αλεξανδρούπολης!
Με λίγα λόγια οι δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων ηττήθηκαν όσο και αν ήθελαν να προωθήσουν το Πασόκ στο 39-40% και τους Τρεμόπουλους στο 7-11%....τρίτο κόμμα!!!!
Μάπα το καρπούζι των απανωτών προκάτ δημοσκοπήσεων….

Άσε που συντονισμένα προεξοφλούσαν τη ΝΔ στο χαμηλότερο των προγνώσεών τους ενώ το Πασόκ το εκτίναζαν, όλως τυχαίως, στο maximum της πρόβλεψης και το φούσκωναν και λιγάκι. Βλέπετε ήθελαν μεγάλο ποσοστό για να απαιτεί ο «Μεσσίας» Γιώργος εκλογές και λοιπές παπαριές!
Αλλά δεν τους βγήκε και φαίνεται ότι μόνο οι νταβατζήδες και το Πασόκ δεν έλαβαν το μήνυμα!
Δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν ακολούθησε την καταστροφολογία τους, δεν πίστεψε τον Γιώργο, δεν υπέκυψε στην τηλεοπτική δικτατορία, δεν εκτόπισε το ΚΚΕ από τρίτο κόμμα, δεν κέρδισε ψήφους δυσαρέσκειας το ΠΑΣΟΚ, δεν πήγε στο 7-11% το Τρεμοπουλέικο, και ο κόσμος πήγε εν τέλει …..παραλία !!!
Οι νταβατζήδες ζουν το δικό τους μύθο μέσα στους βαρετούς και μακρόσυρτους, συνήθως πλήρεις σαρδάμ, μονόλογους του προέδρου Γιώργου.
Μονόλογοι πλημμύρεις από θα, αοριστολογίες, γενικότητες και ψεύτικες παροχές. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί ξέρουν ότι τίποτε από αυτά που τάζει δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αλλά ας βγει να διορίσουμε τα παιδιά μας!!!
Μονόλογοι με πολλά χουβαρνταλίκια όταν παράλληλα υπονοεί ότι θα παραλάβει καμένες γαίες και ξεραμένες λίμνες! Ποτέ όμως δεν έχει κάτσει να εξηγήσει που θα τα βρει τα λεφτά για να πραγματοποιήσει τα υπεσχημένα!
Και ποτέ ένα απλό mea culpa όπως έχουμε αρκετές φορές ακούσει τον Καραμανλή να παραδέχεται λάθη του, έστω και σχηματικά. Έχουμε μπλέξει με ένα κόμμα που δεν παραδέχεται τα ιστορικά του λάθη γιατί πρόκειται να ξανακάμει τα ίδια. Γι’ αυτό επιδιώκουν να ξαναβγούν με τόσο τεράστια βουλιμία. Για το δημόσιο χρήμα! Ελπίζουν ότι και πάλι με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα ξαναθάψουν τα εγκλήματά τους τα οποία θα μαθαίνουμε επί Νέας Δημοκρατίας στην μεθεπόμενη κυβέρνηση!!!!!
Άρα θα έχουν παραγραφεί!!! Εκπληκτικό! Θα κυβερνούν με τηλεοπτικά και εικονικά δεκανίκια χειραγώγησης και παραπληροφόρησης.
Όπως μόνο το Πασόκ ξέρει να κυβερνά. «Χούντα» που θα στηρίζεται στη «δικτατορία των καναλιών».

Η-Ρ-Ε-Μ-Α …… πασόκια ....... Η-Ρ-Ε-Μ-Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: