Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Αλλά Τέσσερα νέα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Αλλά Τέσσερα νέα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Στα δώδεκα ανέβηκαν τα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα. Με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από το υπουργείο Υγείας, έγινε γνωστό ότι ανιχνεύτηκαν τέσσερα νέα κρούσματα. Όλα αφορούν σε τουρίστες που έφτασαν στη χώρα μας από τις ΗΠΑ και οι τρεις συγκεκριμένα από το Kansas.
Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 33 ετών, Ιταλίδα υπήκοο, η οποία ήρθε από το Kansas, για μια 18χρονη Αμερικανίδα υπήκοο η οποία ήρθε από το Kansas, για έναν άνδρα ηλικίας 46 ετών Αμερικανό υπήκοο, ο οποίος επίσης ήρθε από το Kansas και σε 15χρονη Αμερικανίδα υπήκοο, η οποία ήρθε από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.
Όλοι οι ασθενείς τελούν κάτω από ιατρικό έλεγχο και ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Χθες το βράδυ, ανακοινώθηκε το όγδοο κρούσμα της νέας γρίπης στη χώρα μας. Πρόκειται για Καναδή υπήκοος 37 ετών που έφτασε στην Ελλάδα από τον Καναδά.


πηγή

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος για την πορεία του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα, παρά την αύξηση των κρουσμάτων στα 12 μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Τόνισε ότι "όλοι στη χώρας μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς" και υπογράμμισε ότι από εδώ και στο εξής οι ασθενείς – εκτός των σοβαρών περιστατικών – θα νοσηλεύονται στο σπίτι τους.