Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Το μεγάλο φαγοπότι της "δυναστείας" Παπανδρέου.!

ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
------------------------------------

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά ΠΑΤΕΡΑΑΑ!!

Αποκαλυπτικότατο το σημερινό πρωτοσέλιδο της REAL NEWS, που δείχνει το μέγεθος των διαπλεκομένων πολιτικών και ... παραπολιτικών καθώς και τον αμείλικτο πόλεμο της μίζας .
Όποιος έχει ... ΔΟΝΤΙ... ΤΡΩΕΙ!!
Εδώ δεν υπάρχουν φιλίες, δεν υπάρχουν ιδανικά και ... ιδεολογίες, δεν υπάρχει συναίσθημα και ήθος. Υπάρχει ΜΟΝΟ το συμφέρον πέρα απο χρώματα, συγγένειες και κόμματα. Συνδετικός κρίκος, μόνο ΕΝΑΣ.
Το ΧΡΗΜΑ.
Κι εδώ δεν μιλάμε για χρήμα, αλλά για ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!! Φτάσανε σε σημείο οι "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" να ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ σύντροφο υπουργό ΤΟΥΣ. ΠΟΥ;;;
Στη ΖΗΜΕΝΣ, ότι ο Υπουργός ο κ. Παπαντωνίου εν προκειμένω, δεν ήταν "καλό παιδί" τους "έφερνε δυσκολίες!!" και τους χάλαγε τη δουλειά των 330.000.000e που έδινε η Siemens και θα προτιμούσε την TRS που έδινε 447.000.000e. Το θέμα είναι ότι με τη Siemens "τάχανε βρει". Κι έτσι ο κ. Τρεπεκλής ΚΑΡΦΩΝΕΙ κυριολεκτικά (17/1/03) με e-mail στον κ. Δ. ΔΕΝΔΡΙΝΟ της Ζiemens, τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, κ. Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Στο κόλπο ΑΠΑΝΤΕΣ !!
Απο τον κ. ΤΡΕΠΕΚΛΗ που εισέπραξε αμοιβή (κρατηθείτε!!) 6.500.000 e ΕΞΗΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!! σαν ... Δικηγορική αμοιβή, η οποία ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φαίνεται, ΠΟΥ μοιράστηκε και ΠΩΣ "Αξιοποιήθηκε!!! όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο νόμος και το ψάχνει ΑΚΟΜΑ η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Μέχρι τον... Μεσολαβητή κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗ (Το 5ο "ΠΑΙΔΙ" της Αγίας οικογένειας Παπανδρέου) με "άγνωστη αμοιβή" για τη ... μεσολάβησή του.
Θα μου πείτε μπορεί να μεσολάβησε ... αφιλοκερδώς!! αφού εκτός απο κολλητός του ΓΑΠ είναι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Αντρίκου Παπανδρέου.
Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!
Κάπου εδώ ο ... "ΛΑΓΟΣ" ακουμπάει τον Χριστοφοράκο που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ στον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ο Νίκος λοιπόν που είναι στο Δ/Σ της "ΛΑΜΨΑ Α.Ε." δηλαδή της εταιρείας που διαχειρίζεται την "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ" , δηλαδή την εταιρεία του γνωστού κ. Λασκαρίδη, στην οποία ΣΥΝ συμμετέχουν με τον τ. Πρέσβη των ΗΠΑ κ. TOMAS MILLER, δηλαδή που με την ΨΗΦΟ του κ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ εκλέγεται στο Δ/Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Δηλαδή, δηλαδή, δηλαδή... !!!
TΙ όμορφος κόσμος, Ε, ΠΑΤΕΡΑ;
Μετά φταίει ο Λαός, ο αγνός αγωνιστής ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ψηφοφόρος, που ξεσκίζεται να κολλάει αφίσσες και να ξελαρυγγιάζεται στις συγκεντρώσεις.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ σύντροφε καλείσε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!
Κάντο, κάντο, απόδειξε ότι είσαι βλάκας με λοφίο, άλλωστε στο λένε και οι ΙΔΙΟΙ, δε τους ΑΚΟΥΣ;
ΑΥΤΟΙ με τα ΔΙΣ κι εσυ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ να ΔΕΙΣ!!.
Κυρίαρχο λαϊκο αίτημα θα πρέπει να είναι από δω και πέρα:
"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"!!!
αναρτήθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" Κυριακή 25/4/09

skeftomasteellhnika.

Δεν υπάρχουν σχόλια: