Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Με μέτρο η ανανέωση στη Νέα Δημοκρατία

Με ... μέτρο η ανανέωση στα κομματικά πόστα της Ρηγίλλης. 
Ο Σαμαράς προτίθεται να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές κυρίως στις γραμματείες Συνδικαλισμού, Οργανωτικού και Αγροτικού και φυσικά στον Πολιτικό Σχεδιασμό, χωρίς όμως αποκλεισμούς και αδικίες
Μια σκέψη είναι - και μάλλον αυτή θα ακολουθηθεί - να αναλάβουν τις περισσότερες γραμματείες εν ενεργεία βουλευτές . Η τοποθέτηση εξάλλου του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ως επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Ν.Δ., σηματοδοτεί την αξιοποίηση ομάδας επιστημονικών στελεχών του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» όπου υπηρετούσε ως γενικός διευθυντής. 
Ο νέος πρόεδρος επιθυμεί την αξιοποίηση έμπειρων στελεχών, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τους περισσότερους ανά την Ελλάδα κομματικούς παράγοντες. Θα δώσει μεν έμφαση στην ανανέωση αλλά δεν πρόκειται να παραγκωνίσει τους παλαιότερους. 
Η σημερινή του συνάντηση με τον Αβραμόπουλο, με τον οποίο έχουν υπογράψει κοινό κείμενο αρχών, είναι σημαντική καθώς ο πρώην υπουργός Υγείας θα προχωρήσει με γοργά βήματα στο άνοιγμα του προς το Κοινωνικό Κέντρο. 
Δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο ούτε μία ημέρα, λένε από τη Ρηγίλλης αναφέροντας ότι αν το κόμμα οργανωθεί γρήγορα και σωστά, τότε θα καταφέρει να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση και να διεκδικήσει την επάνοδο του στην εξουσία, πολύ νωρίτερα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: