Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελίες από Κιλκίς ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν Σαμαρά


Κιλτίδης: «Επιβεβαιώνονται οι φόβοι που είχα εκφράσει στο συνέδριο»
«Μέλη μας που βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα καταγγέλλουν πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γνωστά στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν Σαμαρά. 

Πως διασφαλίζεται πως όποιος συμμετέχει σήμερα στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ, δεν είνα μέλος άλλου κόμματος; 
Υπάρχει σύστημα διασταύρωσης; 
Επιπλέον, όπως είναι τώρα η κατάσταση μπορεί να προσέλθει κάποιος και να ψηφίσει 10 φορές. 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει. 
Επιβεβαιώνονται οι φόβοι που είχα εκφράσει στο συνέδριο για τις δυνατότητες που έχουμε να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο της διαδικασίας», δήλωσε στη Voria.gr ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Κ.Κιλτίδης




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια,για τους φιλοβασιλικούς και χουντικούς ψηφοφόρους του στο Ν.Κιλκίς που πήγαν να ψηφίσουν τη Ντόρα γιατί δεν μιλάει ο φιλοβασιλικός Κιλτίδης?
Βρε ούστ απο δώ!

Blue Taliban

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ψήφισαν σήμερα, έκαναν αίτηση εγγραφής στη Νέα`Δημοκρατία. Αυτά για οργανωμένους ΠΑΣΟΚατζήδες δεν το πιστεύω. Αν κάποιος πρώην ΠΑΣΟΚ γράφτηκε στο κόμμα και ψήφισε, τι να του πουν? Εσύ είχες ψηφίσει κάποτε ΠΑΣΟΚ δεν γίνεσαι δεκτός? Μην παρουσιάζετε την τρίχα για τριχιά. Φυσικά μπορεί να πρόκειται για προβοκάτσια. Οπότε μηδέν στο πηλίκιο, που έλεγε και ο Γ.Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τάλιμπαν! Και άλλωστε αν κάποιος ΠΑΣΟΚος εγγραφεί στη ΝΔ αυξάνονται τα μέλη βρε! Αλλα ποιος πιστευει οτι ΠΑΣΟΚια παν και ψηφίζουν; Αυτά είναι λόγια πανικού! Εκτος και αν η "διεισδυδη" στο κεντρο που επαγγελλεται η Ντορούλα είναι παραμύθια! Θα επρεπε να χαίρεται ο Κιλτίδης για τα νέα μέλη και να μην πανικοβάλλεται!

Ανώνυμος είπε...

Vlepe fwtografia sto http://fimotro.blogspot.com/
me tous neous psifoforous ths Ntoras. Oriste h dieyrynsh pou yposxetai

Ανώνυμος είπε...

Οι Ντορικοι βλέπουν την συντριβή να έρχεται 7-10% η διαφορά λένε και αμφισβητούν την διαδικασία. Κρίμα.
Α.Ν.Σ.