Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

To ΠαΣοΚ έκανε Copy paste το σχέδιο νόμου για τις ΑΠΕ

Η νομοθετική πρωτοβουλία για τις ΑΠΕ την οποία παρουσίασε χθες η υπουργός Περιβάλλοντος είναι αυτούσιο το σχέδιο νόμου που παρέλαβε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από το πρώην υπουργείο Ανάπτυξης, υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης
«Χθες η αρμόδια υπουργός παρουσίασε το νομοσχέδιο που παραδώσαμε χωρίς να αναφερθεί καν στο ότι το παρέλαβε από εμάς», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε
«Αντίθετα, το παρουσίασε αυτούσιο ως έργο του ΠΑΣΟΚ».
«Κι εάν το ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτει πολιτικό πολιτισμό ξεκαθαρίζοντας πώς έχουν τα πράγματα, όφειλε να το πράξει προς τους ανθρώπους που εργάστηκαν επί ενάμισι χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε επίσης ότι η μόνη αλλαγή που έγινε από την κυβέρνηση στο νομοσχέδιο «για επικοινωνιακούς λόγους» είναι το πρώτο άρθρο: «Μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους το πρώτο άρθρο: Αλλάζει ο εθνικός στόχος: Από 18% που καθορίζει η ΕΕ ως διείσδυση ΑΠΕ στην τελική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας το 2020, το ΠΑΣΟΚ το αυξάνει σε 20% διείσδυση», είπε.
«Εξόχως επικοινωνιακό, αφού για κάθε κράτος μέλος υπάρχει προκαθορισμένος στόχος για το 2020 και το ΠΑΣΟΚ πρωτοτυπεί στην Ε.Ε. ανεβάζοντας τον ελληνικό.
«Ακόμη κι αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να πει μια λέξη για τη σκληρή δουλειά μας, δεν πειράζει», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης και κατέληξε: 
«Μας φτάνει ότι την αποδέχεται δημοσιεύοντας το νομοσχέδιο αυτούσιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: