Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η Μικρασιατική Καταστροφή και η Άλωση της Πόλης θα θεωρούνται παρωνυχίδες μπρος στην σημερινή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!
Τούρκοι παρατηρητές στα νησιά!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ;
Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ
Μείζονα Καταστροφή συντελείται στον Ελληνισμό με την εισβολή ισλαμικών πληθυσμών . 
Αυτή είναι η μητέρα όλων των καταστροφών και γενοκτονιών στην μακραίωνη ιστορία μας, γιατί ουσιαστικά χάνουμε την πατρίδα μας...
 
Η Μικρασιατική Καταστροφή και η Άλωση της Πόλης θα θεωρούνται παρωνυχίδες μπρος στην σημερινή. 
Το ένδοξο έθνος τελειώνει άδοξα μετά από μακραίωνη ιστορία. 

Η καταστροφή που συντελείται γοργά με την εισβολή αθρόων μεταναστευτικών κυμάτων θα ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια με την διαπεραίωση στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου των 10 εκατομμυρίων μεταναστών του Τρίτου Κόσμου ή και περισσότερων (σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ) που αναμένουν να έλθουν στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη έκλεισαν ερμητικά τα σύνορα τους ο όγκος αυτών θα πέσει στην ανοχύρωτη Ελλάδα. 

Τούτο σημαίνει ότι, αν δεν ανακοπούν οι ροές , οι Έλληνες λιαν συντόμως θα μεταβληθούμε σε ασήμαντη μειονότητα στην πατρίδα μας , η οποία θα ισλαμοποιηθεί , αλλάξει ταυτότητα , γλώσσα ,εθνικά σύμβολα, θρησκεία , ιστορία, ήθη-έθιμα, Ελληνικά τοπωνύμια, ίσως και το όνομα της σε Yunanistan. 

Ποιος θα μπορεί να ζήσει σε μια τέτοια ισλαμοκρατούμενη Ελλάδα που μεταβάλλεται σε κάτεργο με Ειδικές Οικονομικές Ζώνες , με μισθούς των 200-250 Ε και κατώτερη σύνταξη 180 Ε; Ήδη την χώρα μας εγκατέλειψαν λόγω της κρίσεως από το 2010-2013 200.000 μορφωμένοι νέοι για καλύτερη τύχη σε χώρες της Δύσεως .Το κύμα φυγής συνεχίζεται και επιταχύνεται. 

Οι παράγοντες που κάνουν τον Έλληνα να βλέπει ότι τα πάντα έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί είναι : 

1/ Η αδυναμία της Ελληνικής Πολιτείας να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές . Προφανώς η πολιτική αυτή επιβάλλεται από την διεθνή εξουσία, της οποίας τις εντολές εκτελούν άνευ αντιλογίας όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις . 

2/ Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια θα γίνουν δεκτά και θα χωρέσουν στον Ελλαδικό χώρο; Ουδείς ως τώρα θέτει το ερώτημα τούτο , ούτε καν το συζητούν στα ΜΜΕ . 

3/ Οι Έλληνες όλα τα έχουν εναποθέσει στην καλή θέληση της Ε.Ε, η οποία μας κατέστρεψε με τα πιο σκληρά μνημόνια . Το κάθε κράτος-έθνος, με εξαίρεση την Ελλάδα, ενεργεί για το δικό του συμφέρον . Πιστέψαμε στο Ευρώ και στην Ε.Ε η οποία οδηγείται προς διάλυση , όπως η Σοβιετική Ένωση. 

4/ Δεν αποκρούσαμε την εισβολή των λαθρομεταναστών με τις Ε.Δ μας, αλλα τους δεχθήκαμε παθητικά . Ήδη χάσαμε την μάχη του Αιγαίου προς την Τουρκία και γίναμε όμηρος και προτεκτοράτο της . Σε ελάχιστες δεκαετίες θα είμαστε μειονότητα έναντι των μουσουλμάνων και θα έχουμε μεταναστεύσει ή και εξισλαμιστεί . 

Ασφαλώς και μπορεί να αντιστραφεί η καταστροφή και να σωθεί η πατρίδα , αν συσπειρωθεί ο όπου γης Ελληνισμός και αναδείξουμε ικανή πατριωτική ηγεσία . Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό στο εγγύς μέλλον με τα κόμματα-συμμορίες. 

*Αμφικτύων 

12/3/2016 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: