Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΞΑΦΝΙΚΑ Όλοι ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ την Τουρκία γιατί κάτι ΜΕΓΑΛΟ έρχεται!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ με ότι συνεπάγεται αυτό και δεν είναι πλέον μυστικό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;

ΞΑΦΝΙΚΑ Όλοι ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ την Τουρκία γιατί κάτι ΜΕΓΑΛΟ έρχεται!
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ με ότι συνεπάγεται αυτό και δεν είναι πλέον μυστικό!
Το μυστικό διέρρευσε από τον Σεπτέμβριο. ...
14 Σεπτεμβρίου 2015
¨Χωρίς κάποια επίσημη εξήγηση η Αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την επιστροφή και τον επαναπατρισμό έως και 1000 Αμερικανών Πολιτών που διαμένουν στην Τουρκία και είναι συγγενείς με αξιωματούχους και ένστολους της Αμερικανικής Κυβέρνησης σε Τουρκικό Έδαφος.
Η απόφαση αυτή ελήφθη τόσο υπό τον φόβο αντιποίνων λόγω της έναρξης επιχειρήσεων κατά του ISIS από την Αμερικανική Βάση Ιντσιρλικ στην Τουρκία, όσο και λόγω της Κουρδικής εξέγερσης και της δράσης του PKK.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανικού Πενταγώνου, Peter Cook, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κατάσταση στην Τουρκία και την λήψη αυτής της απόφασης απάντησε: «H απόφαση πάρθηκε χωρίς να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος, αλλά μετά από το γεγονός της έναρξης επιχειρήσεων από την AFB Incirlik».
Αρνήθηκε να σχολιάσει ερωτήσεις για αυξημένο κίνδυνο από την ISIS, για επιθέσεις εντός Τουρκίας.
«Το μέτρο αυτό δεν πάρθηκε εξαιτίας αυξανόμενου κινδύνου αλλά προληπτικά λόγω της ενεργής εμπλοκής των ΗΠΑ σε εμπόλεμες περιοχές από το έδαφος της Τουρκίας. Είναι ένα καθαρά προληπτικό εθελοντικό μέτρο και τίποτα άλλο». 

Από τότε μέχρι σήμερα οι βομβιστικές επιθέσεις μέσα στις τουρκικές μεγαλουπόλεις με αθώα θύματα και οι σφαγές των Κούρδων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα αυτό το δυσμενές κλίμα για την ανθρώπινη επιβίωση έχει φτάσει στα αυτιά των προσφύγων –λαθρομεταναστών που στοιβάζονται στα Μικρασιατικά Παράλια με συνέπεια να επισπεύδει την απόδραση τους προς την Ελλάδα.
¨Δεκάδες χιλιάδες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που συνωστίζονται στη τουρκική χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, ψάχνοντας τρόπο αγωνιωδώς να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Επίσημα, γράφει σήμερα Κυριακή η Χουριέτ, ο αριθμός των καταγεγραμμένων Σύρων σε όλη την Τουρκία ανέρχεται στα 2.587.000 και μαζί με τους Αφγανούς, Ιρακινούς και Πακιστανούς ο αριθμός αυτός φτάνει τα τρία εκατομμύρια.¨ 

Άρα η αφόρητη πίεση που θα δεχτεί η Ελλάδα τα επόμενα 24ώρα θα είναι άνευ προηγουμένου.
Αυτά που λέει η κυβέρνηση περί της μόνιμης εγκατάστασης των προσφύγων στην Ελλάδα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα λέγαμε ότι στερούνται λογικής. 

Παραδοχή Δ.Βίτσα: «Χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα – Θα ζήσουν αξιοπρεπώς – Παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη» 

Αν κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Τουρκία ¨με γεια τους και χαρά τους¨… η ΕΛΛΑΔΑ όμως δεν πρόκειται να διαλυθεί . 

Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει τα θαλάσσια σύνορα της, όπως έπραξαν τόσες χώρες ενεργώντας μονομερώς, διότι σε λίγο η κατάσταση στην χώρα μας θα είναι μη διαχειρίσιμη, καθότι ουδείς θα μπορέσει να διαχειριστεί την οργή των προσφύγων αλλά και των Ελλήνων με ότι συνεπάγεται αυτό για την δημιουργία συνθηκών εκτρόπων και παραβατικότητας. 

Η Τουρκία σε λίγο θα μοιάζει με ¨κρεοπωλείο¨…
¨Σε εμφύλιο πόλεμο βρίσκεται η Τουρκία καθώς στους δρόμους βγήκαν 80 άρματα μάχης, 20.000 στρατιώτες, ΤΟΜΑ, πολεμικά ελικόπτερα. Οι Κούρδοι φέρονται να έχουν θέσει σε εφαρμογή το «Σχέδιο της Άνοιξης» ενώ έχουν κηρύξει πόλεμο σε ολόκληρη την Τουρκία. Μέχρι τώρα ο τουρκικός Στρατός αντιμετώπιζε τις μονάδες αυτοάμυνας YPS στην ΝΑ Τουρκία. Πλέον 10.000 μαχητές του PKK κατεβαίνουν από τα βουνά σε μια τελική αντεπίθεση .
ενώ στην Μόσχα παρουσιάστηκαν τα σύνορα του νέου κουρδικού κράτους!¨ 

Να μην έχουμε ΠΑΡΑΠΟΝΟ όλα μας τα είπαν οι Άγιοι Πατέρες μας εδώ και χρόνια ενώ η απιστία και η αθεοφοβία στην χώρα μας τα περιγελούσε. 

Έστω και στο παρά –πέντε ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να μην προδώσουμε με πράξεις την διαχρονική παρουσία του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού μας που ξέρει να φιλοξενήσει τον αναγκεμένο αλλά όχι τον τρομοκράτη –τζιχαντιστή ή τούρκο κομάντο που έχει διεισδύσει μέσα στα γυναικόπαιδα . 

Και ταυτόχρονα αυτός ο πολιτισμός φτιάχνει καρδιές έτοιμες να θυσιαστούν για τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ.
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ με ότι συνεπάγεται αυτό και δεν είναι πλέον μυστικό. 

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: