Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ν. Νοτιάς: «Ο,τι θέλει ο Μπάγεβιτς»

Αποφασισμένος να κάνει πραγματικότητα όλες τις εισηγήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα aek365.gr ξεκαθάρισε πως στα μεταγραφικά θα γίνει ό,τι ζητήσει ο προπονητής.

Επίσης με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο χώρο όπου ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής του προπονητικού κέντρου της ομάδας, στα Σπάτα, ο Νίκος Νοτιάς ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρόοδο των έργων. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και πάμε πολύ καλά. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους», τόνισε σχετικά με το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και συνέχισε αναφερόμενος στον Λεονάρντο και το δεξί μπακ που έχει ζητήσει ο Μπάγεβιτς:

«Προχωράμε και αυτά τα δύο θέματα. Θα γίνει ό,τι ζήτησε ο Μπάγεβιτς. Ο Λεονάρντο είναι μέσα στις επιλογές μας. Όμως έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Και σε αυτή τη θέση και σε δεξί μπακ».

Νωρίτερα, ο κ. Νοτιάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο και τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες η κουβέντα επικεντρώθηκε σε αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και τα μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: