Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Τα ... εισιτήρια και η ... θέση

Πριν από 5,5 χρόνια όταν ο Καραμανλής τον τοποθετούσε γενικό γραμματέα εξοπλισμών στο υπουργείο Άμυνας, διατεινόταν ότι θα βγάλει ασπροπρόσωπη την κυβέρνηση και θα στείλει στο εδώλιο τα ... αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ.
«Έχω από τώρα συντάξει τα εισιτήρια τους για το Ειδικό Δικαστήριο» έλεγε και ξανάλεγε ο πρώην εισαγγελέας Γ. Ζορμπάς.
Ο καιρός πέρασε, οι αβρότητες του πρώτου διαστήματος αντικαταστάθηκαν με αιχμές από τον πρώην εισαγγελέα, ωστόσο ο παχυλός
μισθός έπεφτε αφού μετά τη γενική γραμματεία τοποθετήθηκε επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέχρι που τη θέση του κατέλαβε εν ενεργεία Αρεοπαγίτης.

Οι καιροί άλλαξαν...
Μέχρι και πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Γιώργος Ζορμπάς, πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρώην Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών στο Πεντάγωνο, πρώην επικεφαλής της ΥΠΕΕ και πρώην επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.
Ο Ζορμπάς ήταν κάτι σαν το... τέρας της Αποκάλυψης για το ΠΑΣΟΚ.
Από χθες, το «τέρας» έγινε νεράιδα.
Στο ΠΑΣΟΚ δεν βγάζουν λέξη κατά του κ. Ζορμπά.


Χθες λοιπόν ο Ζορμπάς διάβηκε το κατώφλι της Ιπποκράτους και συζήτησαν εκτενώς με τον Γιώργο Παπανδρέου (σς τον «Γιώργο της διαφάνειας» όπως ειρωνικά τον αποκαλούν στο ΠΑΣΟΚ άσπονδοι εσωκομματικοί εχθροί) για τα επίπεδα διαφθοράς και διάβρωσης του Δημοσίου Τομέα.
Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις και ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο αν ο κ. Ζορμπάς έχει ακόμη αυτά τα ... εισιτήρια για το Ειδικό Δικαστήριο ή μήπως ενέδωσε και τα ... έδωσε στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ με αντάλλαγμα μια καλή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: