Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Στα άκρα η κόντρα Παπανδρέου Σημίτη

Τεντώνει κι άλλο το σχοινί ο Παπανδρέου στη σχέση του με τον Σημίτη τον οποίο καλεί πλέον να τοποθετηθεί για τον Τσουκάτο και τα όσα υποστηρίζει ο πάλαι ποτέ στρατηγός του Μαξίμου σχετικά με τη διακίνηση μιζών και την ύπαρξη διπλών βιβλίων στο λογιστήριο του ΠΑΣΟΚ.


Ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε ... μήνυμα μέσω τρίτου προσώπου ότι δεν πρόκειται να παρέμβει και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι καθώς «ο Θόδωρος είναι έτοιμος να απασφαλίσει αν δεν τον στηρίξετε...».

Η κόντρα τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά από φήμες που διακινούνται από το περιβάλλον του Παπανδρέου περί εμπλοκής κι άλλου προσώπου από το περιβάλλον Σημίτη στο σκάνδαλο της Siemens.

Ο Σημίτης είναι έξω φρενών με τις διαρροές θεωρώντας ότι αυτές δεν προέρχονται από τον Χριστοφοράκο και τους δικηγόρους του αλλά από έναν συγκεκριμένο συνεργάτη του Παπανδρέου ο οποίος επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ είχε θητεύσει σε διάφορα καίρια πόστα του ευρύτερου κρατικού τομέα. «Μαζέψτε τον γιατί θα υπάρξουν συνέπειες» αναφέρουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού προς την ηγεσία της Ιπποκράτους, προειδοποιώντας πως «αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα βγουν στη φόρα τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ... Οργανισμού».

Ο Τσουκάτος από την πλευρά του περιμένει συλλέγοντας μεταξύ άλλων τις κατά καιρούς δηλώσεις του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου για τον έλεγχο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: