Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Στο ΠΑΣΟΚ αλλάζουν γραμμή για τον Παυλίδη

roblias.jpg
Πηγή του parapolitika.gr αποκάλυψε ότι στο παρασκήνιο της Βουλής ο βουλευτής Ντίνος Ρόβλιας μετά την ομιλία Παυλίδη έλεγε σε συνάδελφους του ότι ουσιαστικά είναι γραμμή του κόμματος να μην σηκώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης κατά την διάρκεια της προανακριτικής έρευνας για την υπόθεση Παυλίδη. Την ίδια γραμμή προσπάθησε να περάσει χθες και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου που μετά τις δηλώσεις του στην αίθουσα Τύπου στα γραφεία του κόμματος έλεγε σε δημοσιογράφους ότι «η ομιλία του Παυλίδη τον φόρτισε συναισθηματικά...». Ωστόσο πλέον, μετά τις εξελίξεις αυτές τίθεται εκτός πλάνων η σκληρή αντιπολίτευση που επιζητούσαν ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ αφού ήταν κοινό μυστικό ότι η υπόθεση Παυλίδη αποτελούσε το μικρό Βατοπέδιο γι' αυτούς...Τελικά έχουν συνεννοηθεί και τα δύο κόμματα να «θάψουν» το θέμα...

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μετά την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον και τη "τούμπα" του Γιώργου Καρατζαφέρη. Εκτός κι' αν δεν έχει ακόμη συμβουλευθεί τον νομικό του κόμματός του Μάκη Βορίδη, ο οποίος λέει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Παυλίδη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Η γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Φεβρωνία Πατριανάκου χαρακτηρίζει τον Γιάννη Χατζή ως τον "αγαπημένο της αναπληρωτή". Αλλά, αναπληρωτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: