Σάββατο 11 Απριλίου 2009

«Τι Μητσάρας τι Γιωργάρας...»

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο γνωστός Μητσάρας... ξέρετε αυτός που εμφανίζεται πίσω από φωτογραφιζόμενους και συνεντευξιαζόμενους στα γήπεδα και ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚους σε απεργιακές πορείες. Ο Μητσάρας μάλιστα κατάφερε και παρείσφρησε στη δεξίωση που έδωσε προς τιμήν των ομογενών, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπλούμπεργκ. Και κλασικά στήθηκε πίσω από τον Μπλούμπεργκ και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και μπήκε στο κάδρο... δείτε και τη φώτο αν δεν με πιστεύετε:
Στη συνέχεια ο Μητσάρας μάλιστα σύμφωνα με τι in.gr αλλά και σχεδόν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ είχε και συνάντηση με τον δήμαρχο Νέας Υόρκης...


Σύμφωνα με το Greek American News Agency παρών στη εκδήλωση ήταν, εκτός από τον Μητσάρα και ο Γιωργάρας... αλλά «απεχώρησε φανερά ενοχλημένος και με έντονη την πικρία»!! Τι είχε γίνει:
«ενώ ανέμενε και ο Γιώργος Παπανδρέου για να απευθύνει και εκείνος (ως ο 4ος τη τάξη, σύμφωνα με το επίσημο πρωτόκολλο της Ελλάδας) ένα σύντομο χαιρετισμό έμεινε εκτός.
Το θέμα το πρόσεξαν όλοι και το σχολίασαν, όμως ουδείς ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία να μιλήσει στον δήμαρχο και να τον ενημερώσει σχετικά για το ποιος ακριβώς είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ποιο το ακριβές αξιώμα του τώρα στην Ελλάδα.
Ψάξαμε το θέμα και, όπως μας είπαν από το δημαρχείο της ΝΥ, «δεν τους δόθηκε από κανέναν το όνομα του κ. Παπανδρέου» και πως εκ μέρους του δημάρχου «δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα απλά την τελευταία στιγμή ήταν αδύνατον να γίνει κάτι διαφορετικό»
Τελικά όμως ο Γιωργάρας βρήκε τον τρόπο να φωτογραφηθεί με τον Δήμαρχο... σαν τον Μητσάρα χώθηκε και αυτός στο κάδρο και έτσι τα ελληνικά ΜΜΕ πήραν την πολυπόθητη φωτογραφία...


Δημήτριος και Μπλούμπεργκ...
με φόντο στο βάθος το Μητσάρα... εεεε σορρυ... το Γιωργάρα

ΥΓ. Προφανώς πίσω από την φωτογραφική μηχανή βρίσκεται κάποιος που κάνει πολύ αστείες γκριμάτσες... αλλιώς δεν εξηγήται το ότι ο Γιωργάρας σφίγγει τα χείλη του για να μην σκάσει στα γέλια... εκτός αν ετοιμάζεται να κλάψει από τη συγκίνηση που μετά τον Μπάιντεν γίνεται και πάλι ο 1ος πολιτειακός παράγων της χώρας που φωτογραφίζεται με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης..
Δεξί Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: