Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ποιος συμψηφισμός;

Μετά την κλήση σε απολογία υπόπτων για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της «Siemens», στο ΠΑΣΟΚ έχουν ξεσαλώσει. Όχι μόνο τα πολιτικά στελέχη του Κινήματος που επί ημερών του τα μαύρα ταμεία της εταιρείας έγιναν... πράσινα, προκειμένου να δοθούν ΟΛΑ τα μεγάλα έργα και οι εξίσου μεγάλες αναθέσεις.
Αλλά και οι δημοσιογράφοι των φίλα προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ εφημερίδων. Είτε προσδοκούν να μπουν στις λίστες του Κινήματος στις επόμενες εκλογές, είτε όχι.
Και ομιλούν περί απόπειρας συμψηφισμού με την υπόθεση Παυλίδη.
Παιδιά, εκτίθεστε. Μην αδικείτε τον εαυτό σας. Ποια υπόθεση Παυλίδη, ποιο Βατοπέδιο, ποια ομόλογα και τόσα άλλα που κατά καιρούς σέρνονται ως «γαλάζια σκάνδαλα», είτε υπάρχει εμπλοκή νεοδημοκρατών, είτε όχι. Όλα αυτά μαζί, και πολλά ακόμη, δεν αρκούν ούτε για την... πρώτη σελίδα του πλιάτσικου που κάνατε εσείς, με τα γερμανικά μάρκα της εταιρείας.
Γι' αυτό σας προτιμούσαν και θα συνεχίσουν να σας προτιμούν.
Γιατί εσείς κάνατε καθαρές δουλειές. Χωρίς να αφήνετε ίχνη. Και όταν αφήνατε, φροντίζατε να... τα παραγράψετε. Όλοι σας.
Και οι παπανδρεϊκοί, και οι σημιτικοί, και οι νεοπαπανδρεϊκοί.
Και οι καθαρές αυτές δουλειές, περιελάμβαναν μεταξύ άλλων, ακόμη και την πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας. Και αυτή την πουλήσατε. Λίγη ντροπή λοιπόν, δεν θα έβλαπτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: