Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

O Ρουσόπουλος επιβεβαιώνει την “ανοιχτή γραμμή” Τσίπρα – Καραμανλή

Την επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Αλέξη Τσίπρα επιβεβαίωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος 

μιλώντας στο Βήμα FM.

“Ξέρω ότι έχουν υπάρξει – είναι, άλλωστε, γνωστά και δεν λέω κάτι καινούργιο – στο παρελθόν μία-δύο επικοινωνίες και έχουν δημοσιοποιηθεί. Αυτές ξέρω. Οι όποιες επαφές έχουν κάποια πολιτικά πρόσωπα τέτοιας πολιτικής κατάταξης ή πολιτικού βεληνεκούς, για το καλό της χώρας, μόνο θετικές είναι.”...
 ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της επόμενης Κυριακής λέγοντας με νόημα ότι “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε. Φάνηκε, άλλωστε, από τη μέρα της ατυχούς εκείνης εκλογικής διαδικασία”.
Αιτιολογώντας την πρόβλεψή του ανέφερε “Εάν φέρει δηλαδή, όπως έχει υποσχεθεί η Αριστερά, την απλή αναλογική, αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες σε κάποιους εκ των υποψηφίων αρχηγών ή σε κάποιους άλλους που δεν φαίνονται τώρα, φιλοδοξίες, να φτιαχτεί ένα κόμμα – γιατί το 3% για την είσοδο στη Βουλή δεν θα το καταργήσει για εθνικούς και άλλους λόγους, γνωστούς – που με 3% βγάζει 10, 12 ή 15 βουλευτές. Είναι πιθανό αυτό να οδηγήσει λοιπόν σε διασπάσεις.”

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι κράτησε τη Ν.Δ. και την ανέβασε. Σημείωσε ακόμη πως «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

NTΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΚ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΝΙΝΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!

ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΗ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΘΑ ΣΑΡΩΣΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 09. ΑΛΛΑ ΥΠΕΛΟΓΙΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΩΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ, ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΤΟΥ Κ. . .ΛΟΥ!!!

ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΑ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. . .