Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιογράφοι με μειωμενη αντιληψη;

Ειναι πολλες φορες, σαν και χτες, που αναρωτιεμαι αν οι δημοσιογραφοι, που ασχολουνται με το κυβερνητικο ρεπορταζ στις τηλεορασεις ειναι μειωμενης αντιληψης. 

Φυσικα, το ερωτημα ειναι ρητορικο και η απαντηση μού ειναι απολυτως γνωστη, αλλα ή αδυναμια να μεταφερει κανεις στον πολιτη το τι...
ακριβως γινεται δεν ειναι απλως εκνευριστικη. Ειναι επικινδυνη.
Χτες, λοιπον, μας επρηξαν τα δελτια με "το βατερλω" της κυβερνησης στο euroworking group, το οποιο απερριψε το περιφημο παραλληλο προγραμμα, που θα εφαρμοσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απολυνει το μνημονιο.
Εδω, μεσα σε μια και μονο φραση διαπιστωνουμε τρεις απατες!
Πρωτα πρωτα το παραλληλο προγραμμα δεν ειναι τιποτε αλλο απο μικρες νομοθετικες ρυθμισεις πολυ λιγων ευρω ( περιπου 100 εκατομ,. στο συνολο τους ), που απευθυνονται σε πολυ μικρες ομαδες του πληθυσμου και πολυ εξειδικευμενες, οι οποιες δοκιμαζονται απο την κριση.
Οι μικρες αυτες δραστηριοτητες, που δεν ακουμπανε ουτε στο ελαχιστο την πλειονοτητα του πληθυσμου, που καρατομειται διαρκως και φτωχοπειειται, εχουν προστεθει ετσι ωστε να αποκτησουν τον πομπωδη τιτλο Παραλληλο Προγραμμα, ετσι ωστε οι μαγοι της αριστερης προπαγανδας να ξεγελανε τον κοσμο οτι δηθεν ειναι ισοδυναμο και ισοβαρες του επωδυνου και καταστροφικου Προγραμματος λιτοτητας που εφαρμοζει η κυβερνηση.Παρακολουθειστε:
Εχουμε το προγραμμα λιτοτητας και το παραλληλο προγραμμα...
Τελειο προπαγανδιστικο κολπο. Ισα κι ομοια! Το ενα φτωχοποιει το συνολο του πληθυσμου των 11 εκατομμυριων και το αλλο δινει ψιχουλα σε μερικες χιλιαδες δοκιμαζομενων.Το ενα παιρνει πανω απο 8 δισεκατομμυρια απο το λαο και το αλλο δινει 100 εκατομμυρια σε μερικεςε χιλιαδες!
Το παραλληλο, ομως πουλιεται τεχνηεντως ως ισοδυναμο.
Παιρνει λοιπον η κυβερνηση αυτο το ψιγμα και το πηγαινει στο euro group, ξεροντας οτι τιποτε που δεν ειναι κοστολογημενο δεν περναει απο την τρόικα!
Ξεροντας δηλαδη οτι θα απορριφθει!

Γιατι το κανει αυτο; Μα, για να πει στον ελληνικο λαο οτι ενω εκεινη φροντιζει το λαο, οι κακοι δανειστες απορριπτουν ακομα και τα πιο φιλαθρωπα μετρα της. Παει μαλιστα και παραπερα στο παραλογο: Φταιει η αντιπολιτευση που σηκωσε τους τονους στη Βουλη για το ακοστολογητο των μετρων! Λες και η τρόικα, που εχει μαθει εδω και 5 χρονια με τι κουτοπονηρους μικροαπατεωνες εχει να κανει, περιμενει απο την αντιπολιτευση για να μαθει τι γινεται στον τοπο!

Αυτη, λοιπον η κυβερνηση πασχιζει και πασχει, ενω οι κακοι σκοτωνουν. Και η αποδειξη της απατης βρισκεται στο οτι αρκετοι απο τους αφελεις συμπολιτες το χαβουν, την ωρα που ο καθε Αλεξιαδης ηδη εχει βαλει βαθεια το βρωμικο χερι του στην τσεπη ολων, κυριως φτωχων και μεσαιων και κλεβει τα χρηματα που αυτοι εχουν δουλεψει με τον ιδρωτα τους!
Αυτη η απατη της κυβερνησης με το προγραμματακι στο euroworking group ουτε που αναφερθηκε ως τετοια απο τα δελτια της τυφλεορασης, απ οπου ενημερωνεται σχεδον ολος ο λαος, να μην το ξεχναμε. Και πουληθηκε σαν φιασκο της κυβερνησης, λες και η κυβερνηση δεν ηξερε οτι δεν θα περασει!

Τρεις απατες, λοιπον

Μια το προγραμματακι που πουλιεται ως προγραμμα. 
Μια η διαφημιση του μεσω euro group και 
μια η απατη των δημοσιογραφων. 
Γιατι, ειπαμε
Πολλοι ειναι ανεπαρκεις, αλλα δεν ειναι και τοσο ηλιθιοι. Οι ηλιθιοι ειναι μεσα στο λαο. Που τους ανεχεται ολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: