Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Και τα σενάρια συνομωσίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με έρευνες επιστημόνων από το πανεπιστήμιο Ραντμπάουντ της Ολλανδίας, το βάδισμα του Βλάντιμιρ Πούτιν, μόνο τυχαίο δεν είναι!

Πρόκειται, όπως συμπέραναν για το στιλ βαδίσματος το οποίο διδάσκεται από την KGB!
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν περπατάει κατά αυτόν τον τρόπο...
καθώς έτσι περπατούν μερικοί από τους μεγαλύτερους ηγέτες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής τα τελευταία χρόνια...
russian_president_3526444b (1)
Ο Πούτιν και κάποιοι άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησής του περπατούν με την εξής τρόπο: Κρατούν το δεξί χέρι κοντά στο σώμα και το κουνούν μπρος πίσω ελαφρά, ενώ προχωρούν, ανοίγουν δρόμο με το δεξί. Αυτό ακριβώς το στιλ βαδίσματος είναι αυτό που διδάσκεται από τη σοβιετική υπηρεσία ασφαλείας.
Οι επιστήμονες που μελέτησαν το βάδισμα του Πούτιν, πριν καταλάβουν ότι πρόκειται απλά για ένα συγκεκριμένο τύπο βαδίσματος που διδάσκεται από συγκεκριμένες ακαδημίες, φοβήθηκαν ότι ο τρόπος που περπατά ο Ρώσος Πρόεδρος μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχει αρχόμενο Πάρκινσον.
poutin1
Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν περπατά με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο εδώ και χρόνια, σε συνδυασμό με τις ικανότητές του να σηκώνει βάρη, να παίζει τζούντο και να κολυμπά τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα ή άλλα ορθοπεδικού χαρακτήρα.
putin-walking-away
Τελικά, βεβαιώθηκαν ότι τίποτα κακό δεν συμβαίνει με την υγεία του Ρώσου Προέδρου όταν ανακάλυψαν ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της KGΒ που είχε οδηγίες για το πώς θα πρέπει να περπατούν τα μέλη της για να έχουν ταχεία πρόσβαση στο όπλο τους.
«Καθώς περπατάτε, είναι απολύτως απαραίτητο να κρατάτε το όπλο σας ευθεία από το στήθος ή στο δεξί σας χέρι», γράφει. «Η κίνηση προς τα μπρος πρέπει να γίνεται από τη μια πλευρά, συνήθως την αριστερή η οποία πρέπει να είναι στραμμένη προς την κατεύθυνση της κίνησης», προσθέτει.
2de96fd22a4d294d8e52b971d324e304
Ακολούθησε μια ανάλυση βίντεο με υψηλόβαθμους Ρώσους ηγέτες που είτε είχαν υπάρξει στο παρελθόν υπάλληλοι της KGB ή ήταν μέλη των ενόπλων δυνάμεων, από την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν καθόλου ασυνήθιστο να περπατά κάποιος με αυτόν τον τρόπο…
Εκτός από τον Πούτιν, με τον ίδιο τρόπο περπατούν ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δύο πρώην υπουργοί Άμυνας, ο Ανατόλι Σερντούκοφ και ο Σεργκέι Ιβανόφ, αλλά και ένας ανώτατος στρατιωτικός ο Ανατόλι Σιντόροφ.
Η έρευνα έχει πάει και ένα βήμα παρακάτω προχωρώντας και σε άλλες διαπιστώσεις του τύπου ότι ο Μεντβέντεφ, δεδομένου ότι δεν έχει λάβει στρατιωτική εκπαίδευση ή δεν έχει την ανάλογη ευφυΐα, μπορεί να έχει υιοθετήσει το «βάδισμα του πιστολέρο» απλά γιατί ήθελε να μιμηθεί το αφεντικό του. Χωρίς να γνωρίζει το νόημα όλου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: