Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ «ΣΦΑΓΗ»: Στα «χαρακώματα» Τσιμτσιλή – Μπαλατσινού – ΕΡΤ! «Ντροπή», απαντά η δημόσια τηλεόραση(ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις παρουσιάστριες, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τζένη Μπαλατσινού,του τηλεμαραθώνιου Αγάπης της Unicef στην ΕΡΤ… ο γνωστός «Πιτσιρίκος» έγραψε στη σατιρική ιστοσελίδα να μην δώσουν οι τηλεθεατές «ούτε μισό ευρώ στην Unicef».
Συγκεκριμένα: 
«Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της Unicef, με τίτλο... «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», και ανάμεσα στους παρουσιαστές θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τζένη Μπαλατσινού.
Μόνο και μόνο για τους παρουσιαστές, δεν πρέπει να δώσει κάποιος ούτε μισό ευρώ στην Unicef.
Θα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή το αστείο με την χώρα μας, γιατί τέτοιοι παρουσιαστές στην κρατική τηλεόραση δεν θα υπήρχαν ούτε σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Θα ντρέπονταν να τους βάλουν».
Άσκησε όμως και κριτική και συνολικά στην ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως είναι «χειρότερη και από τη ΝΕΡΙΤ». 
«Με την ευκαιρία, θέλω να πω πως η νέα ΕΡΤ είναι χειρότερη και από την ΝΕΡΙΤ. Πραγματικά, δεν βλέπεται αυτή η ΕΡΤ.
Και το περίεργο είναι πως δεν υπάρχει καμία κριτική για την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ έχει γίνει ιερή αγελάδα για τους κριτικούς, όπως είναι και το Φεστιβάλ Αθηνών. Πέφτει κι εδώ χρήμα, παιδιά; 
Αν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, τους αξίζουν συγχαρητήρια. 
Πάντως, εγώ έχω αρχίσει να μετανιώνω για όλα τα κείμενα στήριξης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013. Ελπίζω η κριτική να είναι τόσο ευπρόσδεκτη, όσο ήταν και η στήριξη», έγραψε.

Η ΕΡΤ απάντησε με ανακοίνωσή της: 
«Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να απαντήσει κανείς στο δημοσίευμα, το οποίο προτρέπει τους αναγνώστες του να μην δώσουν «ούτε μισό ευρώ στην UNICEF» επειδή δεν του αρέσουν οι παρουσιαστές του μαραθωνίου που διοργανώνει η ΕΡΤ.
Για την ιστορία, οι παρουσιαστές είναι επιλογής της UNICEF, άνθρωποι/δημοσιογράφοι πρεσβευτές της, που υποβοηθούν το έργο της χρόνια τώρα.
Αυτό όμως ελάχιστη σημασία έχει. Ντροπή».


Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε μέσα από την εκπομπή «Namaste» για αυτό το δημοσίευμα. Δείτε την απάντηση της Σταματίνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: