Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πέντε φοβερά χρήσιμες ιστοσελίδες που θα βελτιώσουν άμεσα τη ζωή σας [εικόνες]

Πέντε φοβερά χρήσιμες ιστοσελίδες που θα βελτιώσουν άμεσα τη ζωή σας [εικόνες]Είναι γεγονός πως το Διαδίκτυο μπορεί σε πρώτο επίπεδο να φαίνεται προσιτό και εύκολο για τους περισσότερους, ωστόσο, το τεράστιο εύρος του κρύβει πολύ σύνθετα στοιχεία, αλλά και αρκετά... σκουπίδια.

Μέσα σε αυτό το «χάος» υπάρχουν ορισμένες εξαιρετικές ιστοσελίδες που μπορούν να λύσουν αρκετά από τα προβλήματά μας, ιδιαίτερα εκείνων που ζορίζονται ακόμη και με τις πιο απλές εφαρμογές...

LiveMocha: Κατάλληλο για... ταξιδιάρηδες
Το site αυτό προσφέρει δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών. Δεν πρόκειται για κάποια απλή εφαρμογή, αλλά για ένα ηλεκτρονικό φροντιστήριο με 35 επιλογές γλώσσας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τη γλώσσα που επιθυμείτε και να ξεκινήσετε.
Mailinator: Email μιας χρήσης
Για όσους επιθυμούν να κάνουν sign up σε κάποια ιστοσελίδα, αλλά δεν θέλουν να δώσουν το πραγματικό τους email. Το mailinator δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε email μίας χρήσης το οποίο θα διαγραφεί αυτόματα λίγε ώρες μετά τη δημιουργία του.
Midomi: Σιγοψιθυρίστε μια μελωδία και μάθετε αμέσως ποιο είναι αυτό το τραγούδι
Είναι κάτι σαν το Shazam για PC, αλλά εδώ μπορείτε ακόμη και να τραγουδήσετε ή να σιγοψιθυρίσετε τη μελωδία και το πρόγραμμα θα βρει τον τίτλο. Μοναδικό προαπαιτούμενο ένα καλό μικρόφωνο
Ninite: Εγκαταστήστε το πρόγραμμα που θέλετε χωρίς να σας σπάσουν τα νεύρα στο downloading
Το Ninite σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε «πακέτο» τα προγράμματα που επιλέξατε και αυτό θα τα εγκαταστήσει όλα μαζί με το πάτημα ενός κουμπιού.
PrintFriendly: Κάνει κάθε ιστοσελίδα ευκολότερη στην εκτύπωση
Κάντε οικονομία στο μελάνι και ξεφορτωθείτε όλα τα στοιχεία μιας ιστοσελίδας που δεν σας ενδιαφέρει να τα δείτε τυπωμένα, όπως τα διαφημιστικά μπανεράκια ας πούμε. Στα «συν», ότι κάνει την τυπωμένη ιστοσελίδα να φαίνεται έτσι πολύ καλύτερη.


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: