Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πειθαρχική Δίωξη κατά της ανακρίτριας Ε. Πεδιαδίτη, που έβγαλε λάδι τον Α.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, άσκησε η Εισαγγελία του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δικαστικές εξελίξεις, θα συμπαρασύρουν και τις πολιτικές εξελίξεις, 

με ότι σημαίνει αυτό, για το ΠΑΣΟΚ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 

που είναι οι πρωταγωνιστές της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Πρώτη μεγάλη νίκη στον αγώνα των κ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
Δικαιώνεται και ο Εισαγγελέας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ...

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Η Δικαιοσύνη, μας εκπλήσσει ευχάριστα, με μια είδηση που έφτασε πριν λίγο στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από πολύ αξιόπιστη πηγή.
Σύμφωνα με την είδηση αυτή, Πειθαρχική Δίωξη, κατά της ανακρίτριας  Ελένης Πεδιαδίτη, που χειρίστηκε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, άσκησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


Σύμφωνα πάντα με την αξιόπιστη πηγή μας ουσιαστικό ρόλο στην ανατροπή της υπόθεσης, την οποία επιχείρησε κατά προκλητικό τρόπο να θέσει ουσιαστικά στο αρχείο η συγκεκριμένη ανακρίτρια,  έπαιξαν αφενός μεν η άμεση αντίδραση τωνκ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, που δήλωσαν παράσταση Πολιτικής Αγωγής κατά του Πορίσματος της κ. Πεδιαδίτη, μόλις διαπίστωσαν πως διαστρεβλώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις από την συγκεκριμένη ανακρίτρια, αφετέρου δε τόσον η παρέμβαση του 
Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το προκλητικό πόρισμα όσον και οι αντιδράσεις χιλιάδων ελλήνων πολιτών, που στάθηκαν στο πλευρό τηςΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας, έτσι όπως αυτές είχαν συνταχθεί και προβληθεί μέσα από ταΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο ηρωικός πρώην Οικονομικός  Εισαγγελέας κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, είχε εκδόσει πόρισμα καταπέλτη, ασκώντας ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων, κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και βάσει της νομικής διαδικασίας, το πόρισμά του έφτασε στα χέρια τηςανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη, με τις γνωστές εξελίξεις του... κουκουλώματος.

Η Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε στην ανακρίτρια, έρχεται στην ουσία να επιβεβαιώσει και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ, ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του.

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη, έδρασε ακαριαία και ανέθεσε την διεξαγωγή δικαστικής έρευνας σε Εισαγγελέα Επιθεωρητή.

Βάσει του Πορίσματος του Εισαγγελέα Επιθεωρητή ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη κατά της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη, ενώ οι ίδιες αξιόπιστες πηγές, δεν αποκλείουν και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της ανακρίτριας για ενδεχόμενο δόλο, καθόσον τα στοιχεία που έχουν καταθέσει τόσο η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ όσον και ο κ.  ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ο κ. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ, αλλά και άλλοι μάρτυρες, αποδεικνύουν ότι υπήρξαν διαστρεβλώσεις στο πόρισμα της ανακρίτριας.

Η είδηση, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έδειχναν πως η υπόθεση θα «κουκουλωθεί», ενώ δίνουν ένα ισχυρό ατού στους ηρωικούς βασικούς μάρτυρες κατηγορίας, να ελπίζουν ότι στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα θα είναι μαχητή η καταγγελία για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που έδωσαν την ευκαιρία στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να βάλουν την Πατρίδα μας στην μέγγενη του ΔΝΤ, με τα τραγικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Θεωρείται δεδομένο, ότι οι δικαστικές αυτές εξελίξεις, θα συμπαρασύρουν και τις πολιτικές εξελίξεις, με ότι σημαίνει αυτό, για το ΠΑΣΟΚ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και φυσικά τον Πρόεδρο της ΕΣΛΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είναι οι πρωταγωνιστές της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 
Ίσως αν  η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, έστω και καθυστερημένα, οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (για πρώτη δόση... μετά θα μιλήσει ο ελληνικός λαός).


Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα και όχι μόνο...
Νέες ειδήσεις ακολουθούν κατ' αποκλειστικότητα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, που ενδεχομένως να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό και να δώσουν και πάλι την ελπίδα στον ελληνικό λαό που ζει ένα δράμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.







Σχετικά δημοσιεύματα στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, των εξελίξεων από το καλοκαίρι του 2013

εδώ

εδώ

εδώ

εδώ

εδώ

εδώ


http://attikanea.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: