Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Γιάννενα: Ο εφιάλτης της σερβιτόρας, ξεκινούσε όταν τελείωνε η δουλειά της!

Το ένοχο μυστικό του καταστήματος ξεσκεπάστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα...
Όλα συνέβαιναν σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης. 
Εκεί η ιδιοκτήτρια, ανάγκαζε την Ελληνίδα σερβιτόρα που είχε προσλάβει να εκδίδεται με εκλεκτούς πελάτες του καταστήματος, μόλις η καφετέρια κατέβαζε ρολά.  
Η ιδιοκτήτρια την εξέδιδε με 100€ και όπως διαπιστώθηκε κρατούσε τα χρήματα και απειλούσε τη γυναίκα πως αν μιλήσει και ειδοποιήσει την αστυνομία, θα την διαψεύσει και θα την απολύσει!
Τα όσα συνέβαιναν όμως, έγιναν γνωστά στην αστυνομική διεύθυνση της περιοχής, που αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έτσι αργά χθες το βράδυ...
, αστυνομικός ντυμμένος με πολιτικά πήγε στην καφετέρια και αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις. Είδε έναν από τους πελάτες να συνομιλεί με την ιδιοκτήτρια και κάποια στιγμή, να της δίνει 100€. Τότε σηκώθηκε και της πέρασε χειροπέδες.
Όπως διαπιστώθηκε η σερβιτόρα, στερείται πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και ιατρικής εξέτασης από αρμόδια υγειονομική  αρχή.  
Σε  έρευνα εντός του καταστήματος  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 275 ευρώ, ενώ τόσο η ιδιοκτήτρια, όσο και η σερβιτόρα διανυκτέρευσαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: