Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις 6 Ιουνίου ο Σαμαράς με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Πως έβλεπε ο κ. Σαμαράς πριν την επέμβαση!

Από τις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαγνωσθεί με αποκόλληση  αμφιβληστροειδούς 

κινδυνεύοντας την όραση του μέχρι την ημέρα που αποφασίστηκε η εισαγωγή του στις 22 Ιουνίου. 
Την πληροφορία για την ασθένεια του προέδρου της ΝΔ διακινούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ ως άλλοθι για την περιορισμένη προεκλογική καμπάνια του Αντώνη Σαμαρά αλλά και για την άρνηση συμμετοχής του στο debate. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές το θέμα αντιμετωπίστηκε από τις 6 Ιουνίου με διαδοχικές μικρότερης κλίμακας επεμβάσεις με λέιζερ για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, οι οποίες όμως δημιούργησαν επιπλέον ρωγμές στο μάτι του προέδρου της ΝΔ...

Νεώτερες πληροφορίες μάλιστα για την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου, αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της διεγνώσθη καταρράκτης στο μάτι και οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε διόρθωση και αυτού του προβλήματος, κάτι που όμως δεν ανακοινώθηκε από τους γιατρούς.
Τα επικοινωνιακά κίνητρα που καθόρισαν τους χειρισμούς που έθεσαν σε κίνδυνο τη υγεία του προέδρου της ΝΔ και νυν πρωθυπουργού, σε μια κρίσιμη για την χώρα στιγμή, φέρνουν στην επιφάνεια το θέμα της ηθικής απέναντι στους πολίτες σχετικά με την κοινοποίηση όλων των πληροφοριών που αφορούν την υγεία του επικεφαλής ενός κράτους που χειρίζεται τα εθνικά συμφέροντα. 
Σε μια περίοδο τέτοιας βαθιάς κρίσης εμπιστοσύνης οι χειρισμοί αυτοί αναδεικνύουν ότι το έλλειμμα ευθύνης και ηθικής στην άσκηση της εξουσίας δεν έχουν αναταχθεί ακόμα. 
Στοιχειώδης υποχρέωση της κυβέρνησης είναι η πλήρης ενημέρωση για την υγεία του πρωθυπουργού,  μια πρακτική που αποτελεί κατάκτηση σε όλες της δημοκρατικές χώρες του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: