Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Το Newsbomb και εκατοντάδες blogs τόλμησαν και έσπασαν την ομερτά των διεφθάρμένων.

ΤΟ πρώτο σε επισκεψιμότητα σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen σάιτ στην Ελλάδα, το Newsbomb.gr τόλμησε και “κάρφωσε” πρωτοσέλιδα εδώ και 15 ώρες την αποκάλυψη για την έκθεση – γροθιά του ΟΟΣΑ που σταυρώνει την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση του νεώτερου Ελληνικού κράτους. 

Από κοντά, εκατοντάδες αδέσμευτα και μαχητικά blogs από όλους τους χώρους, σφυροκοπούν το πολιτικό απόβλητο που είχε το θράσος να μας αποκαλέσει και “διεφθαρμένους”...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΟΟΣΑ βγάζει τέτοια αναφορά που να γκρεμίζει κυβέρνηση δυτικής χώρας με τόσο βαριές κατηγορίες. Μην περιμένουμε βέβαια, η κυβέρνηση που έκανε δώρο τον ΟΤΕ στην Deutche Telekom να …τιμωρήσει τον Έλληνα ρουφιάνο και πράκτορα των Γερμανών. Αλλά λίγο μας νοιάζει κι’ όλας ποιό κάθαρμα είναι.

Όταν η συμμορία του Παπανδρέου οδηγεί την Ελλάδα να ονομάζεται “κέντρο οικονομικής τρομοκρατίας” και άλλα τινά, το θέμα είναι πλέον δομικό. Εδώ πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη όχι μόνο εναντίον του ρουφιάνου επιχειρηματία αλλά ΚΥΡΙΩΣ κατά του τ. πρωθυπουργού και των υπουργών του που κατονομάζει ο ΟΟΣΑ.

Θα περιμένουμε και σήμερα την αντίδραση των συμβατικών ΜΜ”Ε” για να δούμε εάν θα φιλοτιμηθεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι σκουλήκι, αλλά ελεύθερος άνθρωπος. Αν και λίγο μετρά. Δεν έχει καμμία σημασία εάν τα sites των “συγκροτημάτων” έκαναν την είδηση “γαργάρα”. Ήδη πάνω από 1 εκ. Έλληνες, γνωρίζουν. Και θα φροντίσουμε να το μάθουν όλοι.

Όπως έμαθαν για την Ελβετική εταιρεία του “αδελφόθεου” που όλοι την απέκρυπταν.

Ο συκοφάντης του Ελληνικού λαού, που κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να μαυρίσει και να μολύνει το δοξασμένο για χιλιετίες όνομα “Ελλάδα” ως τα πέρατα της οικομένης, δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος. Η δολιότητα με την οποία έκανε τους Έλληνες “μισητούς”, δεν ήταν αποτέλεσμα “βλακείας”. Για να καταστρέψεις μία χώρα, έναν λαό, πρέπει πρωτίστως να τον κάνεις αντιπαθή στην διεθνή κοινότητα. Θυμηθείτε τι έγινε με τους Σέρβους ή τι γίνεται με τους Σύριους από την παγκόσμια συμμορία μέλος της οποίας είναι ο τ. πρωθυπουργός.

Εδώ πρέπει όλοι οι Έλληνες να σταθούν σαν μία γροθιά πέραν από κομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς. Και να εξαφανίσει αυτούς που συνεργάστηκαν για την εξόντωση του. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες. Είναι μονόδρομος για την Εθνική μας επιβίωση.

Μπράβο και πάλι στο Newsbomb.gr  H πρώτη θέση που κατέχει, δείχνει ότι οι νταβατζήδες έχουν ήδη ηττηθεί.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 29, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: