Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το 1,49% από το 1,51% απέχουν 750.000 ευρώ!

Γιατί πρέπει να τους πληρώνουμε και τα γ@μισιάτικ@;

Μπορεί να καταβαραθρώνεσαι στις εκλογές, αλλά να εισπράττεις το ποσό των 750.000 ευρώ.  
Αυτό ακριβώς το ευχάριστο συμβαίνει στο συνασπισμό των σχημάτων «Δημιουργία Ξανά» και «Δράση», καθώς και στον καταβαραθρωμένο ΛΑΟΣ.
Μπορεί αθροιστικά οι πολιτικοί σχηματισμοί του Θάνου Τζήμερου και του Στέφανου Μάνου να απώλεσαν την 17η Ιουνίου το 60% της εκλογικής δύναμης που κατέγραψαν την 6η Μαϊου, αλλά δεν χάνουν το μερίδιο από την κρατική επιχορήγηση.

Το ίδιο ισχύει και για τον κατάμαυρο ΛΑΟΣ...
Ο δε Καρατζαφερης έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που έπαιρνε την γενναία πολλαπλάσια επιδότηση αφού όσο ανεβαίνει το ποσοστό ανεβαίνει και το χρήμα, τεράστιες καταθέσεις. Ο δε Μανος είναι χοντρο οικονομημένος και σύμβουλος του Δ.Ν.Τ, και του Τζημερου οι μπίζνες τραβούν την ανηφόρα. Εάν θέλουν να το παίζουν σωτήρες να το κάνουν …αφιλοκερδώς.   
Το ποσό που θα εισπράξουν ανέρχεται σε 750.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα για κόμματα που περιορίστηκαν στο 1,59% των ψήφων. Το ποσοστό αυτό ήταν αρκετό για την είσπραξη, καθώς, όπως υπενθυμίζεται στο προαναφερθέν ρεπορτάζ, το όριο είναι 1,50%.

Όπως έλεγε κάποτε ο – αποβιώσας, προσφάτως- προπονητής ποδοσφαίρου Αλκέτας Παναγούλιας, «η πανωλεθρία και ο θρίαμβος συχνά χωρίζονται από μια κλωστή»
Στην πολιτική τα πράγματα δεν είναι πάντοτε έτσι. 
Στην ... οικονομία της πολιτικής, όμως, είναι. Το 1,49% από το 1,51% απέχουν 750.000 ευρώ!
Και ασφαλώς δεν συζητάμε για τους διορισμούς μετακλητών παρατρεχάμενων , τα έξτρα κονδύλια για δήθεν επιμόρφωση των υποτιθεμένων στελεχών κ.α. 
Ίχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: