Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μαρουλόφυλλα τα εκατομμύρια στα τεφτέρια του Άκη

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

 

 

 

 

 


Αριθμοί πάνω σε χαρτί ήταν τα εκατομμύρια που ξόδευε η οικογένεια Τσοχατζόπουλου για τις πολυτελείς της ανάγκες και για την ακριβή ζωή που είχε επιλέξει να κάνει χωρίς να σκέφτεται καθόλου ότι μπορεί κάποια στιγμή το πάρτι να τελειώσει.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, είχαν πειστεί φαίνεται ότι όχι μόνο το πάρτι δεν πρόκειται να τελειώσει, αλλά ήταν σίγουροι ότι ποτέ κανείς δεν θα τους σταματούσε ή δεν θα τους πρόδιδε...

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από το αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος φαίνεται να καταγράφει κάθε κίνησή του και όχι μόνο. Κατέγραφε και τις ανάλογες κινήσεις συντρόφων του, συνεργατών του και συναδέλφων του, που έπαιρναν μέρος στις business του.
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι όχι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε σχέση με τις αμαρτωλές off shore που αναφέρονται στη δικογραφία, αλλά και άλλες, που αναφέρονται στις σημειώσεις του για πρώτη φορά.
Μάλιστα, είχε τόση καλή οργάνωση στις δουλειές του, που είχε αναθέσει σε ειδικό γραφείο … εξυπηρετήσεων στο εξωτερικό, να κάνει τη διαδρομή της μίζας, από off shore σε off shore.
Την ίδια ώρα αποκαλύπτονται νέα στοιχεία από τη Βίβλο της μίζας, στην οποία ο Άκης για έναν περίεργο λόγο κατέγραφε τα πάντα.
Μεταξύ αυτών, βρέθηκαν 13 κατόψεις ακινήτων στο Βερολίνο, τις οποίες ψάχνουν οι αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτές ανήκουν όλες στον Άκη Τσοχατζόπουλο ή ήταν μια προσπάθεια επιλογής και αγοράς σπιτιού στο Βερολίνο.
Επίσης βρέθηκα και 31 κατόψεις στην Ελλάδα. Οι 15 από αυτές ταυτοποιήθηκαν.
Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι τελικά η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ όσοι νομίζαμε.
Δεν ήταν όμως μόνο ο Άκης ο … Κροίσος. Στην ίδια κατάσταση ήταν και η σύζυγός του Βίκυ, στο όνομα της οποίας βρέθηκαν 8 τραπεζικοί λογαριασμοί, 4 στην γνωστή Ελβετική τράπεζα UBS και 4 στη Citibank.
Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η κίνηση των λογαριασμών της μέσα σε δύο εβδομάδες, που παρατηρείται να ξοδεύει 92.000 Ευρώ!!


Το Ημερολόγιο του Άκη: Θα φέρει ενώπιον του ανακριτή νέα πρόσωπα με την ιδιότητα του κατηγορούμενου!

«Αν δεν πληρώσω τώρα, τέλος όλα» έγραφε ο Άκης – Οι «μεγάλοι», οι απειλές, ο «βοσκός» και το deal – Όλα όσα «κρύβονται» στα ημερολόγια

Η "λίστα" του Άκη με όσους τα … έπαιρναν

Ποιους απειλούσε και ποιους παρακαλούσε ο Τσοχατζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: