Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η "λίστα" του Άκη με όσους τα … έπαιρναν

Στη 'λίστα' οι Παπανδρέου, Σημίτης και πολλοί δημοσιογράφοι

Χιλιάδες χειρόγραφες αποδείξεις από καταθέσεις, φωτοτυπίες από επιταγές και μεταφορές χρημάτων 

καταγράφουν την διαδρομή των μιζών που πέρασαν από τα χέρια του Άκη και των συνεργατών του, ο οποίος για να μην χάνει τον λογαριασμό φρόντισε να αρχειοθετεί κάθε στοιχείο.
Οι αρμόδιες αρχές που ερευνούν τις χειρόγραφες σημειώσεις ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο ο Τσοχατζόπουλος κρατούσε όλο αυτό το αρχείο και το ημερολόγιο, το οποίο αποκαλούν «η μαύρη βίβλος της μίζας» ...
Μόνο η μηχανογράφηση έλειπε από το συγκεκριμένο αρχείο για να βοηθηθεί κάποιος τρίτος να βρει στοιχεία. Προφανώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν ήθελε να χάσει το λογαριασμό από τις πολλές business που είχε, αλλά ίσως και να πίστευε ότι ποτέ κανείς δεν έκανε έλεγχο στις σημειώσεις και στο αρχείο του.
Σε κάθε σελίδα υπάρχουν όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και δεκάδες ονόματα κυρίως την περίοδο του 2010-2011.
Ονόματα όχι μόνο συνεργατών, αλλά και πολιτικών.
Ξεχωρίζουν οι αναφορές στα αρχικά ΓΑΠ, που παραπέμπτουν στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και το όνομα του επίσης πρώην πρωθυπουργού του Κώστα Σημίτη, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία.
Επίσης ξεχωρίζουν και τα ονόματα δημοσιογράφων που κυρίως έχουν να κάνουν με το ρεπορτάζ Άμυνας ή δικαστικό.
Αυτό πάντως που διαφαίνεται μέσα από τις χειρόγραφες σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι κυρίως η αγωνία του να πάρει τα χρήματά του και να κλείσει γρήγορα όλες τις υποθέσεις του.
Σε άλλες σημειώσεις πάντως γίνεται γνωστό από τον ίδιο ότι έχει ονόματα με όλους όσους συνεργάστηκαν στις «υποθέσεις» τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως αναμένονται συμπληρωματικές κατηγορίες από τις αρμόδιες αρχές τόσο προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους συγκατηγορούμενούς του, όσο και προς νέα πρόσωπα που προκύπτουν από το ημερολόγιο του Άκη.

Διαβάστε σχετικά: Άκης σε Σμπώκο: Με κοροϊδεύεις, ενώ έμαθα ότι καθάρισες για τον ΓΑΠ! 

Αποκάλυψη: Από ποιους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ζητούσε βοήθεια ο Τσοχατζόπουλος

Το Ημερολόγιο του Άκη: Θα φέρει ενώπιον του ανακριτή νέα πρόσωπα με την ιδιότητα του κατηγορούμενου!

«Αν δεν πληρώσω τώρα, τέλος όλα» έγραφε ο Άκης – Οι «μεγάλοι», οι απειλές, ο «βοσκός» και το deal – Όλα όσα «κρύβονται» στα ημερολόγια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: