Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Κον Μπεντίτ: "Γεμάτο ψέμματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Είναι ηλίθιο και τρέλα!"


Τον αποκαλούν ο κόκκινος Ντάνι.
Είναι η ηγετική φιγούρα του Μάη του '68 και τα έβαλε με την Αριστερά στην Ελλάδα.
Κατηγόρησε την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, και χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα τους ως «ηλίθιο» και «τρέλα».
«Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως την ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελό! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: «Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;» είπε ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή...


Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είπε ακόμα ότι το πρόγραμμα της ελληνικής Αριστεράς «είναι γεμάτο ψέματα» και δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση της χώρας με την Ευρωζώνη. «Όλοι ξέρουν ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα καταφέρει να δώσει 1.300 ευρώ βασικό μισθό. Διότι τα πράγματα είναι απλά. Εάν πουν ότι καταγγέλλουν εξ ολοκλήρου το μνημόνιο, δηλαδή καταργήσουν τις μειώσεις μισθών και δώσουν βασικό 1.300 ευρώ, η Ευρώπη θα πει «τέρμα, δεν σας δίνουμε άλλα χρήματα».

Όσον αφορά το Μνημόνιο ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ παραδέχτηκε ότι αυτό πρέπει να «προσαρμοστεί» αλλά όπως υπογράμμισε χωρίς να «επηρεαστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πράσινοι προτείνουν ακόμα να υπάρξει συμφωνία για «πράσινες επενδύσεις» στην Ελλάδα, πάγωμα των στρατιωτικών εξοπλισμών και, το κυριότερο, να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση την ευθύνη όλων των λαθρομεταναστών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πωπω με επεισες τρεχω να ψηφισω Πασοκ-ΝΔ να σωθω
Ο Κον Μπεντιτ αλλη μια θλιβερη περιπτωση νεοταξιτη σφουγγοκολαριου σαν τη Δαμανακη
Ολοι οι τραπεζιτουπαλληλοι εγχωριοι και ξενοι στην υπηρεσια του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και στα τσακιδια τοκογλυφοι