Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μαζί στις εκλογές Στέφανος Μάνος και Θάνος Τζήμερος με στόχο τη Βουλή

Κοινή κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν η «Δράση» του Στέφανου Μάνου και η «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, 

όπως ανακοινώθηκε από τα γραφεία Τύπου των δύο κομμάτων.
Ενώ λοιπόν οι φιλελέυθεροι ψηφοφόροι φάνηκαν «τριχοτομημένοι» μεταξύ της Δράσης, της ΔΗΣΥ και της Δημιουργίας Ξανά και ενώ τα βλέμματα είχαν στραφεί στις συνομιλίες μεταξύ Στέφανου Μάνου και Ντόρας Μπακογιάννη, φαίνεται πως ένας ...
αναπάντεχος «αρραβώνας» λαμβάνει χώρα με τον κ. Τζήμερο, ο οποίος υπήρξε η έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαϊου. Με την ανακοίνωση της εκλογικής συμμαχίας, τα δύο κόμματα φιλοδοξούν να σπάσουν το φράγμα του 3% και να μπουν στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τη Δράση και τη Δημιουργία, Ξανά! συνεργάζεται και η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, σχηματίζοντας έτσι τον πρώτο αμιγώς φιλελεύθερο πυλώνα που διεκδικεί με αξιώσεις την ψήφο των πολιτών.
Συγκεκριμένα η κοινή ανακοίνωση της «Δράσης-ΦΙΣ» και της «Δημιουργίας, Ξανά!» αναφέρει:
« Η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ σας προσκαλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουμε την κοινή μας κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012».
parapolitika 

Δεν υπάρχουν σχόλια: