Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θεατρικό παιγνίδι για θεατές ...κουτούς

Δεν ιδρώνει το αυτί του με τίποτα…. 
Αν και το χέσ…μο πήγε σύννεφο, για οκτώ ώρες, ο Παπακωνσταντίνου άκουγε απτόητος να τελειώσει η φαρσοκωμωδία που εξελισσόταν μπρος στα μάτια του!!! 
Ήξερε ούτως ή άλλως ότι την ρεβάνς την έχει πάρει.
Βέβαια του σούρανε από την πόλη και κάτω, όπως έλεγε και η γιαγιά μου…
 
Η Βάσω χωρίς κανένα δισταγμό είπε... “Τον Οκτώβριο του 2009 ήμουν στο γραφείο σου και σου είπα να πάρεις μέτρα. Με αντιμετώπισες σαν ούφο…” 
Ο Π. Κουρουπλής τόνισε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι Έλληνας υπουργός Οικονομικών έχει υπογράψει αυτή την δανειακή σύμβαση», ενώ ο Μ. Κατρίνης πήρε την φράση του Παπακωνσταντίνου για την αστοχία θέτοντας εμμέσως θέμα παραίτησης του υπουργού: «ζητάτε από την ΚΟ να αναλάβει τις ευθύνες της. Εσείς να τις αναλάβετε και κυρίως εκείνοι που έχουν αστοχήσει».
Όλα αυτά όμως έγιναν για το θεαθήναι…
Το μνημόνιο Β’ θα το ψηφίσουν όλοι ανεξαιρέτως, ωσάν τις κότες… 
Δεν είναι ότι τους έπεισαν τα λόγια του Παπακωνσταντίνου για την ανάγκη υπερψήφισης του «πάμε για λουκέτο» - βλέπε «Μεσοπρόθεσμο»… ή επειδή μίλησε με δραματικούς τόνους και επιστράτευσε κάθε τύπου κινδυνολογία ; Όχι βέβαια ! 
Απλά επειδή οι μούντζες και τα γιαουρτώματα δεν έχουν τελειωμό, είπαν να πουν και αυτοί κάτι για να δείξουν ότι αφουγκράζονται το λαό και έτσι να μπορέσουν επιτέλους να κατέβουν στα χωριά τους τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι 
…Αμ πως;


Της Μιχαλούς

http://www.topontiki.gr/article/17919

Δεν υπάρχουν σχόλια: