Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η κυριαρχία του "κανένα" μοιάζει απλά ένας μακρινός εφιάλτης για τον Γιώργο

Εκεί που ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από μερικούς μήνες προκαλούσε το γέλωτα τόσο της κοινής γνώμης όσο και των τηλεθεατών του ο Λάκη Λαζόπουλου για τα τότε δημοσκοπικά ευρήματα περί καταλληλότητας του για την πρωθυπουργία(ουκ ολίγες φορές προηγούνταν ο κανένας έναντι αυτού), σήμερα , ο Γιωργάκης ως πρωθυπουργός ρίχνει στο πρόεδρο της Ν.Δ. 23 ολόκληρες μονάδες στο κεφάλι παρακαλώ και προηγείται φυσικά ως καταλληλότερος για την πρωθυπουργία.
Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα ...δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Το 51,3% της κοινής γνώμης θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και το 28,3% τον Αντώνη Σαμαρά.
Και δεν ξέρουμε λοιπόν πώς... να αισθανθούμε και πώς να αντιμετωπίσουμε αυτή την είδηση! Με χαρά και αισιοδοξία γιατί μας κυβερνά ο καταλληλότερος ή με φόβο και πανικό αφού οι Έλληνες δεν βλέπουν άλλον καλύτερο από το Γιώργο; 
Όπως και να έχει αυτή είναι η πραγματικότητα και η υπεροχή του Γιώργου φυσικά επιβεβαιώνεται και από την πρόθεση ψήφου αφού στην ίδια δημοσκόπηση με 11 μονάδες διαφορά εξακολουθεί να προηγείται το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ!
apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: