Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Επίθεση στα μπλογκς από Κυβέρνηση και «ψευτομπλόγκερς» δημοσιοκάφρους!

Σας παραθέτουμε χωρίς σχολιασμό τρείς αναρτήσεις από Φιλικά Ιστολόγια τα οποία καταδικάζουν, το καθένα ξεχωριστά, την περιπέτεια του επίσης φιλικού ιστολογίου: naxios.blogspot.com, το οποίο και έκλεισαν, χθες βράδυ, με εισβολή στο σπίτι του!
Αυτή είναι η "δημοκρατία" ...τους!


Democracy - Freedom - Justice:

Σε μια επίδειξη δύναμης και τρομοκρατίας, η νεόκοπη αλλά ήδη γερασμένη Κυβέρνηση του Τζέφρυ αποφάσισε να τα βάλει με τα μπλογκς που ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν τα «σκοτεινά» σημεία της νέας φουρνιάς «πρασινοφρουρών»…

Πρώτο θύμα το μπλογκ του Νάξιου, που πλέον δεν υφίσταται, αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισέβαλε στο σπίτι του και τα ρήμαξε όλα: σκληρούς δίσκους, βιβλία και ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως πνευματική ιδιοκτησία σε μια ελεύθερη Δημοκρατική Πολιτεία

«Εντολέας» της επίθεσης ο... Παριανός Υπουργός των Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, ο οποίος θεώρησε ότι «συκοφαντείται» και «εκβιάζεται» από το Νάξιο… Τώρα τι πρόβλημα έχει ένας Πάριος με ένα Νάξιο, αυτά είναι τοπικά ζητήματα και δεν τα γνωρίζουμε… Όμως, η επίθεση ενός σοβαρού Υπουργού μιας σοβαρής Κυβέρνησης σε ένα αληθινό μπλόγκερ σηματοδοτεί απόπειρα εκφασισμού και ασφυκτικού ελέγχου της ροής των πληροφοριών και της ελευθερίας του λόγου!

Το γεγονός μάλιστα ότι
γνωστά ψευδεπίγραφα «μπλογκς» μεγαλοδημοσιογράφων (όπως το fimotro του Παπαγιάννη και το troktiko του Γκιόλια: εδώ και εδώ) χαιρέκακα επευφημούν τον «ηγεμόνα» για το κάψιμο στην πυρά του «αντιφρονούντος» Ναξίου αποκαλύπτει μια περίεργη "διαπλοκή" ανάμεσα στους ψευτομπλόγκερς και τα κέντρα εξουσίας!

Και ποιοι είναι αυτοί που ζητούν
"την κεφαλήν του Ναξίου επί πίνακι"; Αυτοί που όποιον πιάσουν στο… πληκτρολόγιό τους του αλλάζουν τα φώτα! Αλλά αυτοί είναι διαπλεκόμενοι «δημοσιογράφοι» με ισχυρές «πλάτες» και ποιος τολμά να τους αγγίξει…

Βρήκαν
εύκολη λεία τον καημένο το Νάξιο και αφήνουν τους «καρχαρίες» τύπου antinews να βρίζουν και να συκοφαντούν ασύστολα και ανεξέλεγκτα!



Ιδού και το... έγκλημα του Ναξίου (screenshot από την προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα του μπλογκ)



Οι Αδέσμευτοι Bloggers: "Εκβιασμός" ή πολιτική δίωξη;

Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα σε δικτυακούς τόπους ότι ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του φερόμενου ως διαχειριστή του ιστολογίου naxios.blogspot.com.
Χωρίς να γνωρίζουμε τα επίσημα στοιχεία ή τις ακριβείς κατηγορίες, ο διαχειριστής φέρεται να «εκβίασε» τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακρίβεια αυτής της καταγγελίας και είναι κάτι που θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Αυτό όμως που μας προξένησε κατάπληξη είναι η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του φερόμενου ως διαχειριστή, μαζί με το αποτέλεσμα της δίκης !!!.

Μεταξύ άλλων δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, ο τόπος εργασίας και η θέση που κατέχει, οι πολιτικές του πεποιθήσεις, οι γνωριμίες του, αλλά - ακόμα χειρότερα - η λεπτομερής περιγραφή της … ψήφου του. Σε δημοσίευμα μάλιστα δικτυακού τόπου, ο εν λόγω φερόμενος ως διαχειριστής, περιγράφεται ως ψηφοφόρος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Να υποθέσουμε ότι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, αλλά και εκείνους που διέρρευσαν τα στοιχεία, οι πεποιθήσεις αποτελούν αξιόποινο αδίκημα και ενισχυτικό στοιχείο της υπόθεσης που άνοιξε ο κ., Ραγκούσης;
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: Η δημοσιοποίηση αυτών των αυστηρά προσωπικών δεδομένων, έγινε σε δικτυακούς τόπους που στο παρελθόν έχουν εμπλακεί σε περιπτώσεις εκβιασμών, συκοφαντικής δυσφήμισης και άλλων κατηγοριών αλλά ουδέποτε ταυτοποιήθηκαν οι διαχειριστές.
Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση να έχει όντως ασκήσει δίωξη κατά του συγκεκριμένου φερόμενου ως διαχειριστή του δικτυακού τόπου, τότε θα βρισκόμαστε ενώπιον ενός καταπληκτικού φαινομένου: Να συνεργάζονται πρόσωπα που γνώριζαν την προσφυγή του Ραγκούση στη Δικαιοσύνη με καταζητούμενους που η αστυνομία δεν μπορούσε υποτίθεται να εντοπίσει.
Το μεγάλο βεβαίως ερώτημα είναι από ποιόν/ποιούς έγινε αυτή η διαρροή. Επειδή πέρα από τις διαστάσεις που παίρνει ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης (απόπειρα φίμωσης κάθε ενοχλητικής φωνής για την κυβέρνησης) ο κ. Ραγκούσης καλείται να εντοπίσει τις διαρροές ανάμεσα στους λίγους που γνώριζαν την υπόθεση και να τους παραδώσει στη δημόσια χλεύη – τουλάχιστον.




Το Δεξί Εξτρέμ:


Ο τρωκτικός λειτουργεί όπως λειτουργούσαν οι κουκουλοφόροι επί κατοχής!
Από που και ως που ξέρεις εσύ ρε παρακρατικέ ΠΑΣΟΚε ότι τη μήνυση την έκανε ο Ραγκούσης; (Ασφαλίτης είσαι;)

Από που κι ως που ξέρεις ρε αλήτη για τι κατηγορείτε; (Συκοφάντης είσαι;)
Από που και ως που μιλάς ρε υπόκοσμε για εκβιασμό; (Από την πάρτη σου κρίνεις;)

Από που κι ως που λες ρε αλήτη ότι προειδοποιήθηκε; (Προβοκάτορας είσαι;)
Από που και ως που ξέρεις ρε βόθρε που δουλεύει; (Ρουφιάνος είσαι;)
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΝΑΞΙΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:
ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!
ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!

ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΕΙ!!!
UPDATE: ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!! ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: