Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τι συμβαίνει με τον Λοβέρδο;

Το Μαξίμου φοβάται...

 


Το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά και τη δημόσια διάσταση απόψεων του Υπουργού Εργασίας με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, έχει δώσει τροφή σε πληροφορίες περί επικείμενης απομάκρυνσης του πρώτου από το υπουργείο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες  στην παρούσα χρονική συγκυρία το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου δεν θα επιθυμούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια δραματική απόφαση, που θα οδηγούσε εκτός Κυβέρνησης και δεύτερο στέλεχος, μετά τον Ντίνο Ρόβλια, προτού συμπληρωθούν οι πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης.
Στην πραγματικότητα όμως, το Μέγαρο Μαξίμου φοβάται τη...
δυναμική που ενδεχομένως διαμορφώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτός κυβερνητικού σχήματος, καθώς θα έχει την ευκαιρία να καλλιεργήσει ένα φιλο-λαϊκό προφίλ, την ώρα που η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη από τις Βρυξέλλες να πάρει δυσάρεστα οικονομικά μέτρα.
Στο Μαξίμου δεν ξεχνούν την υψηλή δημοφιλία και τις επικοινωνιακές ικανότητες του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ήρθε πρώτος στη Β' Αθηνών, τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας αλλά και ευρύτερα της Ευρώπης.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: