Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοβουλία του Λεωνίδα Κύρκου στις πολιτικές εξελίξεις!



Δείπνο…εθνικής ανάγκης



Μετά τον Μητσοτάκη ο οποίος τις γιορτές μίλησε για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ανάγκης, ο Λεωνίδας Κύρκος απόψε παραθέτει δείπνο ... εθνικής ανάγκης σε 45 πολιτικές προσωπικότητες αποκλείοντας από το τραπέζι τους επιτελείς του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, πλην Κουβέλη και Χατζησωκράτη.  
Μητσοτάκης και Κύρκος συγκυβέρνησαν την περίοδο της Οικουμενικής όταν ο τόπος είχε πραγματικά ανάγκη να βγει από τα φοβερά αδιέξοδα που είχαν ενσκήψει από την παρελκυστική πολιτική της πρώτης οκταετίας του ΠΑΣΟΚ και τώρα, ο καθένας από τη δική του πλευρά, επιδιώκει να ενώσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις ώστε να αντιμετωπιστεί από κοινού το φοβερό οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.
Το δείπνο του Λεωνίδα, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου καθώς επικρατούν οι μικρόψυχες και μικροπολιτικές λογικές για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας συνάντησης αλλά κανείς δεν σκέφτεται την ουσία και το ενδεχόμενο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε αυτή.
Ο Παπούλιας, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς , θα καθίσουν το βράδυ στο ίδιο τραπέζι με τον Λεωνίδα και θα συζητήσουν την πολιτική ουσία του σοβαρότατου ζητήματος της δημοσιονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: