Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Λεωνίδας Κύρκος: Στο Ιπποκράτειο μετά το δείπνο

Μια μικρή δυσφορία αισθάνθηκε ο ιστορικός ηγέτης της αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος, μετά από το δείπνο που είχε παραθέσει στους πολιτικούς αρχηγούς στην Αίγλη του Ζαππείου χθες το βράδυ στις 9.
Για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, από όπου και αναμένεται να εξέλθει σε λίγες ώρες.
Zήτημα με το δειπνο
Σε πολιτικό ζήτημα, όπως αναφέραμε χθες σε  ανάρτηση μας για την σχετική πρωτοβουλία, ανήγαγε η ηγεσία του ΣΥΝ το δείπνο που παρέθεσε ο ιστορικός ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος χθες το βράδυ στην Αίγλη του Ζαππείου.
Στο δείπνο είχαν κληθεί -και παρέστησαν- ο πρωθυπουργός, Γ. Α. Παπανδρέου και άλλες 40 προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού και της τέχνης, αλλά όχι και η ηγεσία του ΣΥΝ -παλαιότερη και νεότερη- ενώ είχαν κληθεί επιφανή στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας του κόμματος, όπως οι κ.κ. Κουβέλης, Χατζησωκράτης, Λυκούδης κ.ά.
Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ερωτηθείσα δήλωσε: «Εθνική συνεννόηση σημαίνει καθόμαστε κάτω και κάνουμε έναν αντιλαϊκό συμβιβασμό με αυτούς που ευθύνονται για τα λαϊκά προβλήματα... Δεν θα ωφελούσε καθόλου τον τόπο να υπήρχε ένα ΚΚΕ ροζ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: