Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν έχει ξαναγίνει τόση βρώμικη προπαγάνδα σε προεκλογική περίοδο!

Πάρτε το απόφαση!


Ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης πάει στο Μαξίμου!


Όχι γιατί το θέλει ο Λαός!


Όχι γιατί έχει την πλειοψηφική αποδοχή και έγκριση των Ελλήνων Πολιτών!


Όχι γιατί κατάφερε να πείσει κανένα, ότι με ασάφειες και ανέξοδα ευχολόγια θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Οικονομική Κρίση!

Όχι!


Για τίποτε το υγιές και πολιτικά ορθό! Αλλά, τότε γιατί έχει ράψει πρωθυπουργικό κοστούμι; Μα δεν το έχει ράψει μόνος του… Του το έχουν προσφέρει απλόχερα οι Διεθνείς και Εγχώριοι Νταβατζήδες, οι Ληστές του Ελληνικού Κράτους, οι Βρικόλακες που πίνουν στάλα-στάλα το αίμα των Ελλήνων και επιδιώκουν τον αφελληνισμό μας, το ξεπούλημα ακόμη και ελληνικών εδαφών «για να… κοιμόμαστε ήσυχοι», τη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου, που ο Γιωργάκης ονόμασε ταχυδακτυλουργικά «αύξηση των δημοσίων επενδύσεων», δηλαδή ροή πακτωλών χρημάτων των Ελλήνων Φορολογουμένων στους Νταβατζήδες Μεγαλοεργολάβους και Καναλάρχες!



Ο Καραμανλής δίνει μια σκληρή, έντιμη, ηθική, μεγαλειώδη, αλλά ΑΝΙΣΗ μάχη. Το αποτέλεσμα των Εκλογών έχει προαποφασισθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και τα Νταβατζηδοκάναλα φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν σχεδόν καθημερινά με ορυμαγδό «δημοσκοπήσεων», μόνιμη επωδός των οποίων είναι η… αντικειμενική διαπίστωση των Μεγαλοδημοσιοκάφρων Παρουσιαστών ότι «οι Εκλογές έχουν κριθεί»!!! Τότε, γιατί μας ταλαιπωρείτε, παλιολαμόγια; Γιατί να πάμε να ψηφίσουμε; Γιατί να χαθούν πολύτιμες εργατοώρες, και μάλιστα εν μέσω Κρίσης, για μια διαδικασία που σχεδόν θεωρείτε… περιττή; Τι νόημα έχουν πλέον οι Εκλογές, όταν με μεθόδους και πλύση εγκεφάλου που θα ζήλευε και ο πνευματικός σας «δάσκαλος» Γκέμπελ βγάζετε ακόμη και την… τελική κατανομή των κοινοβουλευτικών εδρών; Πότε ξανάγινε τέτοια συντονισμένη και ομόθυμη προπαγάνδα υπέρ ενός από τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των Πολιτών;



Ακούστε και το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της αθλιότητος! Μετά το ρεσιτάλ «ταχυδακτυλουργίας» και ανευθυνότητος του Αμερικανοεβραιοσπορίτη στη ΔΕΘ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αισθάνθηκε την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ!!!



Δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε και για κανένα άλλο Κράτος-Μέλος! Και ξέρετε γιατί; ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο «ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ» ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!! Που να εξαπατά τόσο ξεδιάντροπα τους Πολίτες τάζοντας φούμαρα και αρνούμενος να πει τη ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στο Λαό!!! Γι’ αυτό και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων και εξουσιών της που προβλέπει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!



Για ποιον άραγε «χτύπησε η καμπάνα»; Μα αυτό είναι ηλίου φαεινότερον! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει μετά την ειλικρινή, έντιμη και οικονομικά αναγκαία πρόταση Καραμανλή στη ΔΕΘ! Διότι οι εξαγγελίες Καραμανλή, όσο «δυσάρεστες» και αν είναι, διασφαλίζουν την έξοδο της Ελληνικής Οικονομίας από την Κρίση! Μόλις όμως ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης πήγε και παρουσίασε τις δικές του οικονομικές «αλχημείες», που θέλουν και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, τότε και μόνο τότε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρουσε προειδοποιητικό κώδωνα κινδύνου!



Ε, λοιπόν, αυτό όλοι οι νοήμονες Πολίτες και το κατάλαβαν και τους εντυπωσίασε, διότι πραγματικά είναι πρωτόγνωρο. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΑΝΑΛΑ! Ναι, όπως το ακούτε. Κανείς δεν εξέφρασε το αυτονόητο: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ; Η λογική απάντηση κάθε νουνεχούς Πολίτη: Γιατί του ήρθε… κεραμίδα με τις ανεύθυνες και καταστροφικές εξαγγελίες του Γιωργάκη! Και ουσιαστικά του έδωσε την απάντηση, που υπό κανονικές δημοκρατικές συνθήκες πρέπει να του δώσει και ο Λαός στις Εκλογές: Στοπ! Όσα λες είναι για τα μπάζα! Ψεύδεσαι και εξαπατάς με ψεύτικα ωραία λόγια τους Πολίτες! Αφού γνωρίζεις, ότι ακόμη και αν γίνεις Πρωθυπουργός θα αναγκαστείς να πάρεις ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ, γιατί δεν το λες ευθέως στον Ελληνικό Λαό;



Το αυτονόητο αυτό ερώτημα-καταπέλτη της ΕΕ ουδείς από τους εγχώριους Δημοσιοκάφρους το κατάλαβε… Αλλά όλοι έβγαλαν «λάδι» το Γιωργάκη, αντιπαραθέτοντας εν χορώ και αξιοζήλευτη σκηνοθεσία τον δημοσκοπικό καταιγισμό με τον οποίο ο Ελληνικός Λαός φέρεται να λέει κατά συντριπτική πλειοψηφία: «Ναι, αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των περιστάσεων, ναι κατανοούμε ότι πρέπει να ληφθούν λόγω της Κρίσης επώδυνα μέτρα, ναι μεν… αλλά απορρίπτουμε τον Καραμανλή που μας είπε αυτές τις αλήθειες που και εμείς πλέον κατανοούμε -γιατί είναι μια παγκόσμια και πανευρωπαϊκή πραγματικότητα- και ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ που μας λέει απερίφραστα: ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ!!!»



Αυτά βροντοφωνάζουν από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, μετά τη συνέντευξη Γιωργάκη στη ΔΕΘ, με αλαλαγμό και ενθουσιασμό 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που επιλέγουν συνειδητά και με συντριπτικά ποσοστά ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!



Ε, λοιπόν, ή ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα ή όντως ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΠΑΛΛΑΪΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ… ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!! Ναι, δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία, όταν τα Γιωργοκάναλα μας προπαγανδίζουν ότι δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ και στρουθοκαμηλίζουμε μπροστά σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ…



Ειλικρινά, θλίβομαι από τώρα, εάν επαληθευτούν τελικώς τα πορίσματα των δημοσκοπήσεων. Διότι θα έχει αποδειχθεί, ότι ούτε ωριμότητα ούτε «τσαγανό» διαθέτει η πλειοψηφία του Λαού μας, που προτιμά το εφήμερα ευχάριστο από το παντοτινά και σταθερά ωφέλιμο και αναγκαίο… Για άλλη μια φορά σα λαγοί θα το έχουμε βάλει στα πόδια μπροστά στα δύσκολα, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ και τον Αμερικανοεβραιοσπορίτη αρχηγό του να κάνουν -όπως διακηρύττουν αυτές τις μέρες- ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ!!! Δεν έχετε ακούσει, ότι οι «μαθητές» μπορούν να… ξεπεράσουν το «δάσκαλο»…;




Δεν υπάρχουν σχόλια: