Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Σφυγμομετρήσεις η χειραγώγηση…

Μυστήρια πράγματα με αυτούς τους Οικολόγους.
Ενώ λίγο καιρό πριν και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές , οι εταιρείες μετρήσεων τους ξεκίνησαν από το 1,5% και έφθασαν σε κάποιες μετρήσεις (δύο μέρες πριν τις εκλογές) να τους δίνουν ποσοστά που υπερέβαιναν το 8% , στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου «δεν τους παίζουν» και τους εμφανίζουν σταθερά κολλημένους σε ποσοστά κάτω του 3%.

Ενώ πριν τις Ευρωεκλογές δεν υπήρχε κανάλι , ραδιόφωνο , εφημερίδα η blog που να μην έχει σε καθημερινό πρόγραμμα τις σκέψεις , τις προτάσεις , τις ενστάσεις , τις κατηγορίες που εξαπέλυαν , σήμερα (με εξαίρεση τα από τον νόμο υποχρεωτικά λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται ) είναι εξαφανισμένοι (στην καλύτερη περίπτωση) η λοιδορούνται από αυτούς τους ίδιους που τους προμόταραν πριν !!!

Αν ένας ξένος παρατηρητής της Ελληνικής πραγματικότητας προσπαθήσει να καταλάβει το τι γίνεται μάλλον θα σήκωνε τα χέρια ψηλά.
Εκεί που στις Ευρωεκλογές θα φανταζόταν ότι οι Έλληνες ξαφνικά έγιναν «Οικολόγοι» διότι συνειδητοποίησαν την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος , βλέπει ξαφνικά να εξαφανίζονται οι ψηφοφόροι τους !!!

Για τον γνώστη όμως της Ελληνικής πραγματικότητας δεν υπάρχει καμία έκπληξη η απορία.
Ξέρει ότι οι Έλληνες συνέχισαν να πετάνε από το παράθυρο του αυτ/του τους όλα τους τα σκουπίδια , ότι τις παραλίες τις γέμισαν και φέτος με αποτσίγαρα και πλαστικές σακούλες όπως και ότι η ανακύκλωση και ο διαχωρισμός των οικιακών απορριμμάτων είναι ακόμα στα σπάργανα.

Ξέρει ότι στις Ευρωεκλογές συνέφερε οι οικολόγοι να κόψουν ψήφους (και πράγματι έκοψαν) από όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά στις Βουλευτικές Εκλογές του 2009 η τυχούσα είσοδός τους στην βουλή διακινδυνεύει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.

Όλοι οι μελετητές του εκλογικού νόμου συμφωνούν ότι αν μπουν με ποσοστό 3,5% και πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ 4%(ή παραπάνω) η αυτοδυναμία θα είναι όνειρο θερινής νυκτός.

antilogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: