Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Η «Τσιτουριάδα» των ΜΜΕ


Στον τόπο αυτό με την ενίοτε επιλεκτική επιδερμική μνήμη, που υπάρχουν τόσα συμφέροντα, αλλά και αόρατα και ενεργά συμβόλαια απαράδοτου έργου μεταξύ πολιτικών και ΜΜΕ, ξαναέβγαλαν τον Τσιτουρ
ίδη από την αφάνεια στα κανάλια, στα μικρόφωνα και στα παράθυρα για δηλώσεις.

Ο Τσιτουρίδης με την βοήθεια και την κάλυψη μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και “μεγαλοδημοσιογράφων”, που τον σπρώχνουν κάτω από τα φώτα των καναλιών, διαθέτει καλό και αποτελεσματικό σφουγγάρι για να σβήνει από τον μαυροπίνακα το όνομα του σχετικά με τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στην παράταξή του, τους έλληνες πολίτες και την ίδια την ιστορία.


Ο μοναδικός και απίστευτος Σάββας Τσιτουρίδης που αποτελεί Παγκόσμια πρωτοτυπία στα πολιτικά πράγματα και είναι υποψήφιος για να συμπεριληφθεί στην λίστα των ρεκόρ Γκίνες, αφού είχε εξαναγκασθεί σε παραίτηση από υπουργός ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μέσα σε μια τριετία!

Ένας πολιτικός που παραιτείται για αδιαφάνεια και ενδεχόμενη διαφθορά από το Υπουργικό πόστο θα έπρεπε να σκέφτεται συνετά προτού μιλήσει για ανηθικότητα, δικαιοσύνη, αγανάκτηση και καταγγελίες.

Διαφορετικά διαθέτει απύθμενο θράσος.

Και για να θυμηθούμε λίγο,

Σεπτέμβριος 2004 - Παράνομη μεταγραφή

Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του Τσιτουρίδη, υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.


Σεπτέμβριος 2005 - Καρτέλ γάλακτος - Κουμπάροι

Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.
Κατηγορούμενος στην υπόθεση, μεταξύ άλλων, και ο έμπορος σιτηρών Κ. Κωνσταντινίδης, κουμπάρος του πρώην υπουργού Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδη.

Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι!

Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο με το Χρηματιστήριο.
Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.


Όλα τα παραπάνω, τα ίδια κανάλια, και οι ίδιοι "μεγαλοδημοσιογράφοι" δεν τα αποκάλυπταν, και καλά έκαναν, τότε;

Οι ίδιοι δεν ήταν στα τηλεπαράθυρα που αφιέρωναν ώρες ολόκληρες στα σκάνδαλα Τσιτουρίδη, και οι ίδιοι κονδυλοφόροι δεν ήταν που ξόδεψαν τόσο μελάνι για να τα γράφουν;

Οι ίδιοι δεν ήταν που πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν λέγοντας ότι: "Στην Θεσσαλονίκη η Ν.Δ. είχε ορίσει ως υπεύθυνο προεκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές τον Σάββα Τσιτουρίδη, αυτόν για τον οποίο τίθεται θέμα μέχρι και να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων λόγω της εμπλοκής του σε τρανταχτά σκάνδαλα, ομόλογα, ΜΕΒΓΑΛ, κουμπάροι, παράνομη μετεγγραφή του γιου του κ.α.";

Και τώρα οι ίδιοι τον βγάζουν στα κανάλια, γράφουν στις εφημερίδες και είναι πρώτο θέμα εδώ και δύο μέρες, και απορούν, κλαίνε και οδύρονται μαζί του, πως αυτόν τον “άγιο άνθρωπο” και “μέγα πολιτικό”, τον άφησε ο Καραμανλής εκτός ψηφοδελτίου!


Περνάτε τους πολίτες για ηλίθιους;
Νομίζετε ότι μπορείτε να “πασάρετε” στον κόσμο μόνο ότι γουστάρετε και να διαμορφώνετε απόψεις που επηρεάζουν την κοινή γνώμη; Είστε γελασμένοι.
Σας πήρανε χαμπάρι και έχετε γίνει περίγελος του κόσμου με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στα δελτία ειδήσεων.

Και να σας πούμε και κάτι "χοντρό", και ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες μας. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί και πολύ σοβαρότερα προβλήματα που τον απασχολούν.

Και εκτός από τους "μεγαλοδησιογράφους" της "επιλεκτικής ενημέρωσης", έχουμε και το θράσος του Σ. Τσιτουρίδη να απειλεί θεούς και δαίμονες.
Λέει ότι θα κάνει αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία και όλους αυτούς που αποφασίζουν!

Μπα κύριε Τσιτουρίδη, ξεβολεύτηκες και τώρα θέλεις να μιλήσεις;
Η μαγκιά, αν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου, είναι να μιλάς όταν υπάρχει κόστος, όχι όταν βαράς στον αέρα.
Έχεις κάτι να πεις;
Να το πεις όταν το βλέπεις. Τώρα είδες ότι υπάρχουν όλα αυτά μέσα στη Ν.Δ.;
Θυμίζει παιδική χαρά η αντίδρασή σου, καθώς τώρα που δεν σε παίζουν απειλείς να καταγγείλεις το στημένο παιχνίδι.

Αμ, δεν θα σου βγει σε καλό!
Ρώτα και στο Κιλκίς!


πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού σαι Σάββα! …. Άει στο διάστημα! Μπας και καταλάβεις

Δεν κατάλαβε λέει ο κ. Τσιτουρίδης γιατί ο Καραμανλής οδηγήθηκε σ' αυτή την απόφαση .Θα στο εξηγήσω εγώ με απλά λόγια κύριε Τσιτουρίδη μου, μπας και καταλάβεις, αν και δεν το βλέπω .

Ο Καραμανλής έφτασε σε αυτή την απόφαση κύριε Τσιτουρίδη μου, διότι επί πέντε χρόνια και εκείνος και εμείς οι απλοί ψηφοφόροι και γενικά ολόκληρη η παράταξη απολογούμαστε για τα πεπραγμένα σας, την μια για την ιστορία με τον γιο σου , την άλλη με τους κουμπάρους σου, την άλλη με τον Γενικό Διευθυντή σου στο Υπουργείο και τα ομόλογα , την άλλη με την φλυαρία σου .

Ενώ λοιπόν κύριε Τσιτουρίδη μου σου έδωσε την ευκαιρία της καθόδου στις εκλογές του 2007 με αποτέλεσμα την επανεκλογή του, εσύ συνέχισες να υπερβαίνεις τα εσκαμμένα! Μπορεί να είναι άδικο και ανήθικο να αμφισβητούν την ηθική σας , είναι όμως πολύ περισσότερο άδικο και ανήθικο να αμφισβητούν την ηθική και να χλευάζουν μια ολόκληρη τη παράταξη εξαιτίας δικών σου παραλήψεων . Αυτοί που σ' έβριζαν και σε συκοφαντούσαν, χτες κύριε Τσιτουρίδη μου ξαφνικά έγιναν υμνητές σου, όμως ούτε αυτό το κατάλαβες ! Και τέλος κύριε Τσιτουρίδη μου με τις χτεσινές δηλώσεις έδειξες ότι είσαι ένας αμετροεπής πολιτικός που τον ενδιαφέρει μόνο η βουλευτική καρέκλα . Αντί να επιδείξεις σωφροσύνη και γενναιότητα και να στηρίξεις την παράταξη και τον Καραμανλή στον αδίστακτο πόλεμο που τους έχουν κηρύξει τα άπληστα συμφέροντα με αθλία ψεύδη και λασπολογίες φορτώνεις αυτά τα συμφέροντα στη ΝΔ και στον Καραμανλή. Ποσώς λοιπόν μας ενδιαφέρει κύριε Τσιτουρίδη μου αν παραμείνετε στη Νέα Δημοκρατία , αν πάτε στο - ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ- Λ.Α.Ο.Σ ή αν θα κάτσετε σπίτι σας. Καλή ξεκούραση κύριε Τσιτουρίδη μου και να είστε σίγουρος ότι δεν θα μας λείψετε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.