Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

"Σικέ" η συνέντευξη Παπανδρέου στη ΔΕΘ

Του Νίκου Χατζίδη


Η συνέντευξη τύπου του κ. Παπανδρέου εξελίχθηκε σε μια παρωδία καθώς οι σικέ ερωτήσεις των προοδευτικών δημοσιογράφων έλαβαν την μορφή γελοιότητας!!

Δυστυχώς αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχουν δεξιοί δημοσιογράφοι και πώς να υπάρξουν άλλωστε αφού το 95% του ελληνικού τύπου είναι προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ.

Απόδειξη μόλις προκηρύχθηκαν εκλογές και λόγω προβαδίσματος του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, πετάχθηκαν προς τα πάνω σαν ελατήριο οι μετοχές των εταιρειών του ελληνικού τύπου. ΔΟΛ +53%(Λαμπράκης-ΒΗΜΑ/ΝΕΑ) -ΤΕΓΟ +22% (Τεγόπουλος - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) -ΠΗΓΑΣΟΣ +46% (Μπόμπολας-ΕΘΝΟΣ) - ΙΝΤΡΑΚΟΜ+25% & ΙΝΤΡΑΛΟΤ +26% (Κόκκαλης) - ΑΛΤΕΚ +30% (ΑΛΤΕΡ).



Υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που θα διαφωνήσει με αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία;

Ας βγεί κάποιος να διαφωνήσει με αυτά που λέω και ας μου κατανομάσει με ονοματεπώνυμο τον δημοσιογράφο που έκανε δύσκολη ερώτηση στον Παπανδρέου.

Ουδείς ρώτησε τον κ. Παπανδρέου για την επαναφορά του φόρου κληρονομιάς και γονικής παροχής που θα επιβαρύνουν την κάθε Ελληνική οικογένεια,που θέλει να μεταβιβάσει ένα σπίτι στα παιδιά του.

Είναι ντροπή για την Ελληνική δημοσιογραφία η κατάντια αυτή, να έχουμε τόσους εξαρτημένους δημοσιογράφους από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: