Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Μας χρωστά ο Γιώργος

Στο πρώτο μου άρθρο σε αυτό το blog ( 6 Ιανουαρίου 2008) , τρεις μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές του 2007, όταν ΟΛΟΙ περί άλλων ετύρβαζαν, έδινα συγκεκριμένο στίγμα των μελλοντικών εξελίξεων στην χώρα μας.

Έγραφα ότι : Για όποιον βλέπει τις κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα και γνωρίζει να
αποκωδικοποιεί, γίνεται αντιληπτό ότι τελικός και αποκλειστικός στόχος των ... πέραν του Ατλαντικού, θα είναι η ανατροπή των σημερινών δεδομένων και ο Πρωθυπουργός. Κ`αυτό γιατί έχει πάρει ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ το συγκεκριμένο θέμα των ενεργειακών αγωγών.

Θυμηθείτε με ,έγραφα τότε! Στο επόμενο διάστημα ο στόχος τους θα είναι αυτός και όχι η οποιαδήποτε πολιτική της ΝΔ.
Οι... γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες θα ανοίγουν τα συρτάρια τους και θα προωθούν «σκάνδαλα» και«σκανδαλάκια» , ροζ ιστορίες και τα συναφή , με παραλήπτες ...
Έλληνες.

Ναι ! Δυστυχώς. Αυτά μας μάραναν.Εδώ
ο κόσμος καίγεται και αυτοί .....ξεπουλιούνται. Σύγχρονοι Εφιάλτες. Ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα. Εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.
Ξέρετε, οι γνωστοί νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη και οι σχετικά καινούργιοι εκδότες με τις υψηλές κυκλοφορίες. Γι`αυτό σας λέω...Άρχισαν τα όργανα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !! Αυτά έγραφα τότε!

Στην εξέλιξη
επαληθευτικά πλήρως και η αντίδραση των ...Ατλαντικών «φίλων» και «συμμάχων» προς τον Πρωθυπουργό έχει καταστεί βιωματική αντίληψη για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και πέραν κομματικών προτιμήσεων.

Τρεις μήνες μετά (1 Απριλίου 2008) συνεπικουρώ και εμπλουτίζω με περισσότερες πληροφορίες , παλαιότερο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας ( που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκε), σύμφωνα με το οποίο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος
Αλεξ Ρόντος, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου,το 2004 πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ και είχε μακρά συνομιλία με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί. Θέμα της συνάντησης το Σκοπιανό και οι ενεργειακοί αγωγοί.

Μάλιστα ο κ. Ντάνιελ Φρίντ εκνευρισμένος είχε πει τότε στον ...απεσταλμένο του κ. Γ. Παπανδρέου το γνωστό πλέον ...
«George owes us»! ( Μας χρωστά ο Γιώργος).

Έρχεται λοιπόν τώρα το πλήρωμα του χρόνου όπου
ΟΛΑ αποκαλύπτονται. Το ..«George owes us» παίρνει σάρκα και οστά με την γνωστή ομιλία του κ. Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη και την αναφορά του (για το θέμα των αγωγών)σε «διακρατική συμφωνία που κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μίας πλευράς»,ρίχνοντας σκιά στις διπλωματικές σχέσεις μας με τη Ρωσία.

«Κλείνει το μάτι» στις
αμερικάνικες θέσεις επί του κρίσιμου στρατηγικού θέματος των ενεργειακών δρόμων στην περιοχή μας και ....υπόσχεται «διαδικασίες με γνώμονα και προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και σε συμφωνία με τις τοπικές κοινωνίες!».
Οι γνωστές-άγνωστες ΜΚΟ των 300 ανθρώπων που ...εκπροσωπούν το ....σύνολο της κοινωνίας.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί!

Και δεν είναι μοναχά αυτό .Λίγες ημέρες πιο πριν ο αρμόδιος των εξωτερικών θεμάτων του ΠαΣοΚ, κ.
Λοβέρδος, με δηλώσεις του (με τις οποίες ..πανηγύριζαν οι Σκοπιανοί) έδινε λευκό συγχωροχάρτι στην ηγεσία των Σκοπίων, στον εθνικιστή Γκρούεφσκι και παράλληλα προανήγγειλε μονομερείς κινήσεις για τη μεταβολή της κατάστασης, και μονομερή περιορισμό της διαφοράς στο θέμα της ονομασίας.

Ακριβώς ότι λέει και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Δεν υπάρχει θέμα λοιπόν ( κατά το .ΠαΣοΚ)«Μακεδονικής γλώσσας», ούτε αλυτρωτισμών, ούτε κόκκινων γραμμών.
Μόνο το θέμα της ονομασίας και αυτό προφανώς για τις
διμερείς σχέσεις και όχι έναντι όλων σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαπραχθέντα από τις κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ.

Ποιους ακούει και υπακούει η ηγεσία του ΠαΣοΚ; Τι σχεδιάζει; Με ποιους συνεννοείται; αναρωτιούνται οι πολίτες. Την απάντηση επ` αυτού την είχα γράψει πριν ενάμιση χρόνο.

Όλες αυτές οι υπαναχωρήσεις ,λίγες μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές δείχνουν
επικίνδυνη κρυφή ατζέντα. Την κρυφή ατζέντα του ...«George owes us»!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: