Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Χωρίς απόφαση για την Ελλάδα το Eurogroup – Στις Βρυξέλλες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις - Η τρόικα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!

xamogelaΟι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις τους για την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πλέον να σημειωθεί πρόοδος, αναφέρει στο Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι υπουργοί δεν θα δώσουν στα ΜΜΕ κοινή δήλωση για την Ελλάδα.
“Τελείωσε”, δήλωσε ο αξιωματούχος. Οι υπουργοί δήλωσαν “ότι πρέπει να προχωρήσουμε τώρα”, πρόσθεσε.
Έλληνας αξιωματούχος... επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν.
Μετά από την ολοκλήρωση της συζήτησης για την Ελλάδα στο Eurogroup, η προσοχή πλέον στρέφεται στην Τετάρτη, όταν θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και DPA, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους «θεσμούς»
Οι συζητήσεις της Αθήνας με την Ευρωπαϊκή Ενωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αφορούν τεχνικά ζητήματα.

 Η τρόικα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!

Από τις Βρυξέλλες έσκασε η είδηση-βόμβα!
Ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών, Μάικλ Νούναν, μιλώντας στους δημοσιογράφους –στο περιθώριο της συνόδου του Eurogroup- αποκάλυψε ότι η τρόικα (παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του μεγάρου Μαξίμου και του Υπουργείου Οικονομικών) βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και συνομιλεί με την ελληνική κυβέρνηση.
Δεν αποκάλυψε με ποιον. Με τον κ. Δραγασάκη, ίσως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: