Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σάλος με σύμβουλο της Δούρου που χαρακτήρισε πουτ@νάκι των δανειστών γνωστό δημοσιογράφο

UZZ3gH_U

Τις έντονες αντιδράσεις δημοσιογράφων και κομμάτων έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε  το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου.

Η συνεργάτης της Ρένας Δούρου επιτέθηκε μέσα από το Twitter στον δημοσιογράφο του capital.gr  Κώστα Στούπα.  Αφορμή στάθηκε η εμφάνισή του δημοσιογράφου σε...
εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«O Στούπας είναι το π… των δανειστών @nikosagSKG. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr», έγραψε η κυρία Βασιλοπούλου στο Twitter, προκαλώντας την οργή των δημοσιογράφων και των πολιτικών κομμάτων.
ΝΔ: «Καταδικάστε την επίθεση εναντίον του Capital.gr»
Για «φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Στούπα και του Capital.gr.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Τα φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται καθημερινά. Καταδικάζουμε απερίφραστα το τελευταίο κρούσμα, κατά το οποίο η περιφερειακή σύμβουλος της κας Δούρου, Κορίνα Βασιλοπούλου, στοχοποίησε και επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Στούπα και του Capital.gr.
Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη θρασύτατη επίθεση και την κα Δούρου να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της συμβούλου της. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία».
ΠΑΣΟΚ: «Άθλια φραστική επίθεση που στοχοποιεί ΜΜΕ και δημοσιογράφους»
Για «άθλια φραστική επίθεση» που στοχοποιεί ΜΜΕ και δημοσιογράφους, έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε μέσω twitter, κατά του Capital.gr και του Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
«H στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε και οφείλουν, συνεχίζεται. Την σκυτάλη τώρα πήρε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κα. Ρένας Δούρου, η οποία με χυδαίο σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του capital.gr κ. Στούπα. Η πολιτική προϊσταμένη της κα. Βασιλοπούλου, η λαλίστατη περιφερειάρχης κα. Δούρου έχει να πει κάτι;».
Επίσης, την καταδίκη της επίθεσης ζητά από τη Ρένα Δούρου, με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ποτάμι: «Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική»
«Φαίνεται πως στο μυαλό κάποιων, όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις, είναι ύποπτος και καταδικαστέος», αναφέρει το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική. Η ελευθερία του λόγου σε μια δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτη και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει καθαρή θέση για τέτοιες δηλώσεις στελεχών του. Εκτός αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους μια κοινωνία στην οποία θα εκφράζεται μόνο η δική τους «αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: