Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αυγή: «Χωρίς προηγούμενο η συμπεριφορά του Βαρουφάκη»

Greece's Finance Minister Varoufakis speaks on his phone upon arriving for a government meeting at the parliament building in Athens
Στο πεδίο βολής της Αυγής βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος είχε χθες μια… έντονη διαφωνία με δημοσιογράφο του Bloomberg κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των γενικών γραμματέων του υπουργείου.
Ειδικότερα στο κεντρικό παραπολιτικό της εφημερίδας αναφέρεται ότι η συμπεριφορά του κ. Βαρουφάκη «δεν έχει προηγούμενο»Αφού ο συντάκτης σημειώνει πως καλύπτει το οικονομικό ρεπορτάζ τρεις δεκαετίες αναφέρεται ...
στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων γενικών γραμματέων. Μάλιστα, στο δημοσίευμα, τονίζεται ο όρος «συνέντευξη Τύπου» γιατί  «όταν όμως ήλθε η ώρα των ερωτήσεων ο υπουργός αντί να επιτρέψει ερωτήσεις σε δημοσιογράφους, μας έκανε γνωστό ότι θα δεχθεί ερωτήσεις από τους… υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών»!
«Και όταν συνάδελφος δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι βρισκόμασταν σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός τον αποκάλεσε ανάγωγο» αναφέρει με έκπληξη.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται, ακόμη, ότι «είχε προηγηθεί προ ημερών η προσβλητική παρατήρηση του υπουργού σε συνάδελφο που χτυπούσε το κινητό της σε προηγούμενη άτυπη ενημέρωση». Και το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: «Αν μη τι άλλο, αυτό το λες και σεβασμό στο δημοσιογραφικό λειτούργημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: