Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα: ο Βαρουφάκης»

VAROYF

Μάρκαρης “ξετινάζει” Βαρουφάκη: «Είναι απίστευτα αλαζόνας και λέει ανόητα πράγματα”

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα: ο Βαρουφάκης», η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», δημοσιεύει συνέντευξη του διάσημου συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, Πέτρου Μάρκαρη.
Μιλώντας για την ελληνική κρίση, ο συγγραφέας...
υποστηρίζει πως, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 δαπανήθηκαν πολλά δισεκατομμύρια τα οποία ήταν δάνεια και στη συνέχεια οι Έλληνες κλήθηκαν να πληρώσουν...
2406s13markakis1-thumb-large
Στην ερώτηση του Γερμανού δημοσιογράφου «ποια είναι η άποψη σας για τον Α. Τσίπρα», ο Έλληνας συγγραφέας έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού αν και ο ίδιος, όπως είπε, δεν τον ψήφισε στις εκλογές. Σε ότι αφορά την σχέση Αθηνών- Βρυξελλών, ο Έλληνας συγγραφέας θεωρεί πως «Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της τρόικα, ακόμα και εάν αυτή έχει αποκτήσει άλλο όνομα προκειμένου να αισθάνονται οι Έλληνες καλύτερα».
Στην ερώτηση «Η συνεργασία του Τσίπρα με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Π.Καμένου δεν ήταν ένα λάθος;», ο Έλληνας συγγραφέας απαντά πως, ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει κάνει αρκετά λάθη, αλλά το μεγαλύτερο έχει όνομα: Βαρουφάκης. Ο Μάρκαρης εξηγεί πως έχει γνωρίσει τον Γ. Βαρουφάκη: «Είναι απίστευτα αλαζόνας και λέει ανόητα πράγματα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: