Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση ... ενεργοποιεί τους πάλαι ποτέ ρουφιάνους ή «καρφίτσες»

Η «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση ... ενεργοποιεί τους πάλαι ποτέ ρουφιάνους ή «καρφίτσες» ...με την ελπίδα να μαζέψει φόρους. 

Οι ίδιοι που θεωρούσαν ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ όσους «κάρφωναν» τους φοροφυγάδες... τώρα θα τους μετατρέψουν σε μισθοφορικό στρατό.

Σώμα που θα στελεχωθεί από πολίτες βραχείας απασχόλησης , θα τους στέλνει καλωδιωμένους με μικρόφωνα και κάμερες στις... επιχειρήσεις για να καταγράφουν φορολογικές παραβάσεις.
Σημειώστε ότι για εμάς τους πολίτες παραμένει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να βιντεσκοπήσουμε έναν εφοριακό να τ'αρπάζει και παραμένει πλημμέλημα για έναν πολιτικό να δέχεται «δωράκια» μέχρι 73.000 ευρώ (25.000.000 ψωροδραχμούλες κάποτε) . 
Ούτε λέξη για την αναζήτηση των δισεκατομμυρίων των Ολυμπιακών Αγώνων, των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών κλπ. 
Ο χρόνος περνάει , οι εταιρίες κλείνουν και καίνε τα φορολογικά τους στοιχεία ... και την Ελλάδα θα σώσουν οι πολίτες που για ένα χαρτζιλίκι ... θα ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλον ώστε να μην εκνευρίζεται το ΔΝΤ με πιθανές καθυστερήσεις.
Στις υπηρεσίες έφτασαν μέχρι σήμερα 70.000 καταγγελίες ... αλλά δεν σώθηκε η οικονομία μας ...όταν από την άλλη μεριά το κράτος έδινε 1.500.000 ευρώ για δύο αυτοκίνητα...
Για τη φοροδιαφυγή των τοκογλύφων και των πελατών τους ...αρκεί μια συγνώμη. 
Δεν υπάρχουν νόμοι που να εφαρμόζονται στους τοκογλύφους.
Και για το αρχείο σας δείτε πως αντιμετώπιζαν οι πράκτορες των εφημερίδων τις καταγγελίες φοροδιαφυγής επί Καραμανλή και πως άλλαξε η στάση τους μετά επί κυβέρνησης ΔΝΤ και Goldman Sachs . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: