Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα θέλαμε και τα πάθαμε…

Το τελευταίο διάστημα έχω ένα πρόβλημα, που αγγίζει τα όρια του υπαρξιακού.
Από τη μια «χαίρομαι» κακόβουλα (και με μεγάλες ενοχές), διασκεδάζοντας για όλα αυτά που βλέπω να συμβαίνουν από την Πρώτη Φορά Αριστερά, τα οποία αποδεικνύονται ακόμη χειρότερα κι από αυτά που είχα προβλέψει (scripta manent), αλλά που το 36% του λαού αγνοούσε, ενώ από την άλλη με πιάνει κατάθλιψη για το που βαδίζει η χώρα με αυτό το τσίρκο που μας κυβερνά.
Υπαρκτός σουρεαλισμός και οργουελικές καταστάσεις στη νιοστή...


Αν ήμουν πλούσιος, εισοδηματίας, με τα λεφτά μου στο εξωτερικό (όπως τα μεγαλοστελέχη του Σύριζα) τότε όλα θα ήταν απλά: Θα το γλεντούσα με τη ψυχή μου, και θα κοιμόμουν σαν πουλάκι, αφού θα ίσχυε το I hate to say I told you so, but I told you so…
Ας καιγόταν το σύμπαν. Ε, και; Αν ζόριζαν τα πράγματα, θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο (όπως θα κάνει κι ο Μπαρουφάκης) και θα πήγαινα σε κανένα Μπαλί, απ όπου μέσω του διαδικτύου θα το γλεντούσα εις υγείαν των κορόιδων που θέλανε μια νέα Ελλάδα.
Δυστυχώς όμως, δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία, δεν διαθέτω καταθέσεις στο εξωτερικό, ούτε μετοχές της Black Rock, και γι αυτό ίσως και δεν είμαι Σύριζα. Ούτε δραχμολάγνος.
Οπότε κάθομαι και βράζω κι εγώ στο ζουμί μου, παρακολουθώντας το καθημερινό σόου μπουρλέσκ που μας προσφέρουν τα άφθαρτα τζιμάνια της συγκυβέρνησης.
Και μιας και ανέφερα τη συγκυβέρνηση, θυμήθηκα και τον Πάνο! Αυτόν που έκανε καριέρα πουλώντας εθνικισμό και πατριωτισμό, και που τώρα λουφάζει στο υπουργείο του, αφήνοντας τους «κομονιστές» (που θα έλεγε κι η Γιούλα) να διαλύουν το σύμπαν.
Ανοίγοντας τα κέντρα κράτησης των λαθρομεταναστών, εκδίδοντας εγκυκλίους για την ελεύθερη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα, φτιάχνοντας πόρτες(!) στον φράχτη του Έβρου, κλπ κλπ.
Και ο Πάνος εκεί… στη νιρβάνα του. Βούδας (αλά Πάκη).
Αν τα παραπάνω γίνονταν επί Σαμαρά, όχι μόνο η Ραχήλ, αλλά και ο ίδιος, παρά το πάχος του, θα σκαρφάλωνε στα πρώτα κάγκελα που θα έβρισκε μπροστά του για να δηλώσει την ελληνοφροσύνη του.
Ενώ τώρα, με μόνο αντάλλαγμα ένα υπουργείο, απλά παίζει με τα στρατιωτάκια του, ανακατεύοντας την τράπουλα σε πρόσωπα και θέσεις, και ανακαλύπτοντας σκάνδαλα στα εξοπλιστικά από το 1998!!!!! Απειλεί μάλιστα να κλείσει φυλακή και τον … Άκη!
Την ώρα που οι Τούρκοι, τον πήρανε χαμπάρι και παίζουν με τα νεύρα μας.
Εκτός κι αν ο κρυφός άσσος στο μανίκι του Πάνου είναι ο Νικολόπουλος, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Βέβαια θα μου πείτε ότι η κυβέρνησή μας παράγει έργο, και μάλιστα κατά προτεραιότητα αντιμετωπίζει την ανθρωπιστική κρίση. Γι αυτό και το πρώτο νομοσχέδιο έχει να κάνει με την επαναφορά της ΕΡΤ, και ίσως ακολουθήσει και η ΥΕΝΕΔ (Πάνος είναι αυτός).
Παράλληλα μοιράζει λεφτά στους πεινασμένους της ΔΕΗ (οι οποίοι όλως ξαφνικά δηλώνουν απαξάπαντες εναερίτες! Ακόμη και η κυρά Σούλα στο πρωτόκολλο)!
Έτσι πως πάνε οι συριζαίοι, σε λίγο θα δώσουν και τον 17ο μισθό στους νερουλάδες της Βουλής, που οι ανάλγητοι σαμαροβενιζέλοι είχαν κόψει.
Έτσι αντιμετωπίζεται η δυστυχία κύριοι γερμανοτσολιάδες.
Στα δημοσιονομικά πάλι βλέπουμε παπάδες.
Χρειάστηκε δηλαδή να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών η διάνοια παγκόσμιας εμβέλειας (μέσω σκάιπ) Δρ Μπαρουφάκης, για να ανακοινώσει ότι θα βρούμε χρήματα αυξάνοντας τον φόρο στα … ποτά και στα τσιγάρα!
Τι πρωτότυπη σκέψη Θεέ μου. Γρήγορα να προταθεί για Νόμπελ Οικονομίας ο Δόκτορας.
Όσο για τον ΕΝΦΙΑ, αυτός ισχύει μέχρι να πάψει να ισχύει, είπε αυτάρεσκα ο νάρκισσος υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι θα τον αλλάξει με κάτι άλλο (ίσως τον μετονομάσει σε ΕΝΦΙΑλτη). Πάντως, τόνισε, είναι πατριωτικό μας καθήκον να τον πληρώνουμε… και ακούστηκε στο βάθος η Βαλαβάνη να αναστενάζει.
Η οποία παρεμπιπτόντως, από πασιονάρια και poster child του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ορίστηκε χθες αρμόδια και για την επίβλεψη της προσπάθειας είσπραξης δημοσίων εσόδων! Σαν να ορίζεται ο Κουφοντίνας δηλαδή, προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής….
Θα μου πείτε εδώ ορίστηκε ο Βαρεμένος (αυτός των απορροφητήρων) πρόεδρος στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της βουλής, και μέλος της ο Διαμαντόπουλος (ο Φενταγίν της Φλώρινας)… στη Βαλαβάνη θα κολλήσουμε;
Οσονούπω βλέπω και τον Πάντζα πρόεδρο στις Επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων και Πολιτισμού…



Τι; Ορίστηκε ήδη; Βρε τι πάθαμε…
Με αυτά και άλλα πολλά, η χώρα συνεχίζει να πορεύεται περήφανη προς τη χρεοκοπία, έχοντας καταντήσει περίγελως και σάκος του μποξ σε διεθνές επίπεδο, την ώρα που οι ζαλισμένοι συμπολίτες μας αρνούμενοι (είναι ανθρώπινο) να αποδεχτούν το σφάλμα που έκαναν ψηφίζοντας τους μαθητευόμενους μάγους, κάνουν τουμπεκί, συνεχίζοντας όμως να δίνουν υψηλή δημοσκοπική στήριξη στις συνιστώσες που μας κυβερνούν.
Λες και δεν βλέπουν, και δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους.
Αυτό όμως είναι το φυσικό αποτέλεσμα της πλήρους αποχαύνωσης δυο τουλάχιστον γενεών, που γαλουχήθηκαν από τον Πετράν, την Κορομηλά, και την Μενεγάκη, ακούγοντας ΛεΠα και Βανδή, και παρακολουθώντας το Ερωτοδικείο, τον Πρόδρομο και τον Τσάγκα.
Ας λουστούμε τώρα τα επινίκεια.
Τα θέλαμε και τα πάθαμε…


ΥΓ- Τελικά, χθες βράδυ τα πήρε πίσω ο «εγκληματολόγος» κ. Πανούσης, και έριξε το φταίξιμο για την «διαταγή» περί λαθρομεταναστών σε έναν ταξίαρχο, που πρόσκειται δήθεν στη ΝΔ.
Τον οποίο και καρατόμησε ως άλλη Ιφιγένεια.
Ο φίλος μου ο Μήτσος όμως, που έχει άκρες στις συνιστώσες, έμαθε και μου είπε ότι τη διαταγή την έγραψε ο ίδιος ο Χρύσανθος Λαζαρίδης καθ υπαγόρευση του Σαμαρά!!!!
Και την έστειλε με φαξ σε όλα τα αστυνομικά τμήματα ο Φαήλος!!!!!
Τέτοια μασκαραλίκια δηλαδή αυτοί οι άθλιοι νεοδημοκράτες, που δεν λένε να βάλουνε μυαλό και να αποδεχτούν το γεγονός ότι έχουμε επιτέλους κυβέρνηση του λαού. Άφθαρτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: