Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Άντε γεια Κατρούγκαλε.. Τον απαγόρευσαν να δώσει συνέντευξη Τύπου

ImageHandler (1)
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τη «βιομηχανία» αναθέσεων που είχε στηθεί γύρω από το δικηγορικό του γραφείο, η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή Κατρούγκαλου από την Κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει.
Έτσι, γραπτή δήλωση και όχι συνέντευξη τύπου θα δώσει τελικά, σήμερα, ο...
αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο Γ. Κατρούγκαλος είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 4 το απόγευμα νέα συνέντευξη τύπου προκειμένου να απαντήσει στο τσουνάμι καταγγελιών και αποκαλύψεων που ακολούθησαν το δημοσίευμα της εφημερίδα «Το Βήμα».
Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συνέντευξης ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι η συνέντευξη τύπου αναβάλλεται λόγω «της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία και της συνάντησής του με την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ καθώς και της συνέντευξης που θα παραχωρήσει».
Νωρίτερα, είχε αποκαλυφθεί ακόμα μια υπόθεση ανάθεσης στο δικηγορικό γραφείο του υπουργού, αυτή τη φορά από τον Δήμο Αρταίων και αφορά υπόθεση κατά αποφάσεων του Δημοσίου.
Η υπόθεση για το δήμο Αρταίων ξεκινά από το 2013 όταν ο δήμος αναθέτει στον κύριο Κατρούγκαλο, ο οποίος τότε εργαζόταν ως δικηγόρος, να ασχοληθεί με την υπόθεση ασκήσεως ή μη αιτήσεως ακυρώσεως και αναστολής ενώπιον Συµβουλίου Επικρατείας κατά της υπουργικής απόφασης για την αναστολή λειτουργίας τµηµάτων ελέγχου και δικαστικού της ∆ΟΥ Άρτας και ένταξή τους στη ∆ΟΥ Πρέβεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: