Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πού τα βρήκε τα οκτώ εκατομμύρια ο Πανταλάκης ;


Πολλά ερωτήματα τίθενται για το εύρος των καταθέσεων 
του πρώην διοικητή της Αγροτικής Θ. Πανταλάκη τα οποία έχουν φορολογηθεί κανονικά όπως λέει , αλλά δεν εξηγεί 
α) γιατί τα έβγαλε στο εξωτερικό όταν έφυγε 
β) γιατί τον διέσυρε ο Προβόπουλος στη Βουλή και κυριότερο 
γ) πότε τα απέκτησε.
Το parapolitika.gr από την ημέρα που ο Πανταλάκης δέχτηκε τη θέση στην Αγροτική παραιτούμενος από την Πειραιώς , είχε εκφράσει απορίες για τη μετακίνηση του αυτή αφού στην Πειραιώς ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ελάμβανε παραπάνω από 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο ενώ στην Αγροτική μόλις 9.201 ευρώ τον μήνα ! Και το 9.201 ευρώ δεν το κατεβάζουμε από το κεφάλι μας...

Προκύπτει από την απάντηση που είχε στείλει στα ΝΕΑ ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, επί Καραμανλή, Δ. Μηλιάκος , τον Απρίλιο του 2005, όταν η εφημερίδα έγραψε ότι ελάμβανε μισθό 15. 000 ευρώ μηνιαίως και έχει απεριόριστου ορίου πιστωτική κάρτα.
Έκτοτε οι μισθοί των διοικητών των ΔΕΚΟ και των αμιγώς κρατικών τραπεζών είχαν παγώσει κι ως εκ τούτου ο Πανταλάκης θα έπρεπε να λαμβάνει πολύ λιγότερα από 9.201 ευρώ τώρα αφού λογικά έχει υποστεί τις προβλεπόμενες από το Μνημόνιο μειώσεις.
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται απερίφραστα είναι από που βρήκε ο Πανταλάκης τα 8 εκατ ευρώ;
Και μην ξεχνάτε ότι δεν είναι τραπεζίτης αλλά παλαιό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που συνέδεσε την επαγγελματική του διαδρομή με τις κρατικές τράπεζες (εξαιρουμένης της θητείας του στην Πειραιώς).
Θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία…

ΔΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: