Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το "Τετ-α-τετ" Σαμαρά - Καραμανλή ήταν περισσότερο πολιτικό από… ελεγείες δηλώσεων!

Συμβουλές από Καραμανλή πήρε ο Σαμαράς πριν πάει στις Βρυξέλλες
Τα είπαν για αρκετή ώρα την Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής στα έδρανα της Βουλής. 
Τι συζήτησαν; 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος οι βουλευτές που κάθονταν κοντά τους Χατζηδάκης και Ευγενία Τσουμάνη, δήλωσαν ότι … δεν άκουσαν τίποτα.
Πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι μίλησαν και για το ταξίδι του Σαμαρά στις Βρυξέλλες και την συνάντηση του προέδρου με την Μέρκελ, αλλά και για τις εξελίξεις στο κόμμα σχετικά με τους διαγραφέντες...


Σχόλιο: Το φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει «ανέβει» στα ορεινά και να συζητά τις εξελίξεις με τον Κώστα Καραμανλή, ήταν περισσότερο πολιτικό από… ελεγείες δηλώσεων που θα μπορούσε να κάνει κάποιος.
Ο πρώην πρωθυπουργός και ο εν αναμονή επόμενος ηγέτης της χώρας, απέναντι στον κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού, την ώρα που το κάποτε κραταιό ΠΑΣΟΚ θυμίζει «κουρεμένο» ιδεολογικό σχηματισμό, χωρίς επαφή με την κοινωνία που δοκιμάζεται, χωρίς ένα πειστικό επιχείρημα για να ανακτήσει εκλογικές εφεδρείες.
Η συμπαγής Κεντροδεξιά και η προοπτική της αυτοδυναμίας είναι έννοιες που φοβίζουν το σύστημα. Το οποίο συνεχίζει να μην κατανοεί ότι η κοινωνία έχει ξεπεράσει τις παλαιές αντιλήψεις. Και τις φοβίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: