Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Βελόπουλος τελικά έβγαλε 400.000 ευρώ στο εξωτερικό !

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έβγαλε το 2011 σε τράπεζα του εξωτερικού 400.000 ευρώ. 
Η αποκάλυψη γίνεται σήμερα από την εφημερίδα «Παρασκευή +13» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Πασχάλη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μαζί με άλλους συναδέλφους του, την ώρα που καλούσαν τους πολίτες να μην παίρνει τις οικονομίες του από τις τράπεζες,  
βγάζανε τα λεφτουδάκια τους σε τράπεζες της Ελβετίας κι άλλου…

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κυριάκο Βελόπουλο για το δημοσίευμα είπε: “Δεν έχω συνηθίσει να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει, οι καταθέσεις μου είναι στην Ελλάδα”.
Ο κ.Βελόπουλος δήλωσε ότι το ποσό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τόνισε “Είναι κρυφό ότι δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά και στην Γερμανία; Δεν το έκρυψα ποτέ”.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή + 13» που τον εμφανίζει να έχει καταθέσεις στο εξωτερικό ύψους 400.000 ευρώ.

Μιλώντας στο parapolitika.gr o βουλευτής εμφανίστηκε κατηγορηματικός, διαψεύδοντας το δημοσίευμα και δηλώνοντας ότι «δεν θα απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει. Όλες μου οι καταθέσεις είναι στην Ελλάδα. Η σύζυγός μου είναι γνωστό ότι δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία».


Μάλιστα, ο Βουλευτής αναμένεται να εκδόσει και σχετική ανακοίνωση σε λίγο.