Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Από πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρόεδρος του Παναθηναϊκού…

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» Γιάννης Βαρδινογιάννης, θα προτείνει τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού, στο σημερινό Δ.Σ. 
Το μόνο που απομένει, είναι να επικυρωθεί η συγκεκριμένη επιλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον Κωνσταντόπουλο να έχει 14 σίγουρους ψήφους.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει 12 ψήφους, ενώ άλλοι δυο θα πάνε σίγουρα στον 68χρονο δικηγόρο από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, οι οποίοι είναι ενήμεροι για το θέμα και έχουν ήδη εγκρίνει την επιλογή του Τζίγγερ.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο εκ των μετόχων του...
Παναθηναϊκού, Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν έχει καλή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δεν αποκλείεται να έχει τη σημασία του στην θέμα. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που με τις επιτροπές πολιτών, ανέκοψε τον δρόμο του Παναθηναϊκού για το γήπεδο στον Βοτανικό.
Όπως λέγεται μάλιστα, ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο για την προεδρία, είναι το θέμα του γηπέδου. Ο 68χρονος δικηγόρος, μπορεί να τρέξει το θέμα του γηπέδου με τις γνωριμίες του στην παράταξη και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια έχουν προκύψει.
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, έχει γεννηθεί το 1942 στην Κρέστενα της Ολυμπίας. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μάλιστα η τελευταία σημαντική δίκη στην οποία έλαβε μέρος, ήταν για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν και βρισκόταν στην πλευρά της πολιτικής αγωγής.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε το άκουσμα της είδησης ότι νέος πρόεδρος τους Παναθηναϊκού ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με μια κίνηση ματ έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Η επιλογή ενός ανθρώπου που ανέκαθεν διατηρούσε καλές σχέσεις τόσο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη όσο και με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, αποτελεί προάγγελο της στάσης που θα κρατήσει ο Τζίγγερ τόσο στο θέμα του γηπέδου όσο και στα εσωτερικά της πράσινης οικογένειας.
Βλέπετε, η κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου, Ζωή, είναι συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξη Τσίπρα στην αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Όσο για το θέμα του γηπέδου, αρκεί να θυμηθεί κανείς πως η καθυστέρηση προόδου των έργων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό οφείλεται στην αντίδραση κατοίκων της περιοχής που οι περισσότεροι ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και αγωνιούν για την τύχη των κορμοράνων...